Akçaabat'ta 'Ikinci Açik Hava Tiyatro Günleri' Sürüyor

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan organize edilen açik hava tiyatro günlerinde ‘Korkut Ata’ adli oyun sahnelendi.

Akçaabat'ta 'Ikinci Açik Hava Tiyatro Günleri' Sürüyor
"Ikinci Açik Hava Tiyatro Günleri" kapsaminda Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafindan sahnelenen ‘Korkut Ata’ adli oyun, ilgiyle izlendi.

Açik hava tiyatro günlerinin ikinci gecesinde Trabzon Devlet Tiyatrosu ekibi, A.Turan Oflazoglu’nun yazdigi ve Birkan Görgün’ün yönettigi “Korkut Ata” adli oyun izleyicilerle bulustu.

“Açik Hava Tiyatro Günleri”ne Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, Baskan Vekili Cevdet Bayraktar, Akçaabat Kent Konseyi Baskani Mehmet Salih Köse, daire amirleri ve çok sayida sanatsever katildi.

Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim oyunu sergileyen ekibe tesekkür ederek, “Trabzon Devlet Tiyatromuzun çok güzel bir oyununu izledik. Devlet Tiyatromuz “Korkut Ata” adli oyunu ile bizlerle birlikte idi. Oyuncularimiza, yönetmenine, teknik ekibine ve bütün ekibe tesekkür ederim. Trabzon Devlet Tiyatromuzun Müdüresi Akçaabatli. Elvan Saliha Karahasan müdürümüze tesekkür ediyorum. Devlet tiyatrosunun 2. Açik Hava Tiyatro günlerinde yer almasi bizim için çok önemli idi. Gerek Erol Günaydin Tiyatro günlerinde gerekse Açik Hava Tiyatro günlerinde oyunlari ile bizlere destek veren devlet tiyatrolarina sahsim ve ilçem adina tesekkür ediyorum. Tiyatro günlerimiz 8 aksam sürecek. Biri çocuk oyunu olmak üzere sekiz farkli oyun izleyecegiz ”dedi.

Oyunun ardindan Baskan Ekim, Trabzon Devlet Tiyatrosu ekibine, plaket takdim etti.
Kaynak: İHA