AK Parti Izmir Milletvekili Alpay Özalan Açiklamasi 'CHP Dünyanin En Büyük Trolüdür'

TBMM Idare Amiri ve AK Parti Izmir Milletvekili Alpay Özalan, muhalefetin sosyal medyayi, yalan ve iftirayla vatandaslari aldatmak amaçli kullandigini savundu.

Özalan, yaptigi açiklamada CHP'nin yönettigi tüm belediyeler gibi Izmir Büyüksehir Belediyesinin de hizmet, eser ve yatirimla alakasi olmadigini belirterek, AK Parti'nin Izmir'de azimsanamayacak bir oy aldigini ve bunu daha da arttirmak için çalistiklarini ifade etti.

Altyapi yetersizligi, su sikintisi, trafik sorunu, yagmur yaginca yasanan su baskinlari, çevre kirliligi ve bazi yerlerdeki kötü kokunun Izmirlilerin hayatini olumsuz yönde etkiledigini aktaran Özalan, Izmir'e istenilen düzeyde turist gelmemesinin tek sorumlusunun yillardir Izmir Büyüksehir Belediyesini yöneten CHP oldugunu öne sürdü.

Özalan, yogun olarak kullanilan sosyal medya platformlarini verimli bir sekilde kullanmaya çalistigini ifade ederek, söyle devam etti:

"Sosyal medya, kitlelere ulasma konusunda çok önemli bir araç haline geldi. Her geçen gün etkisi daha da artiyor. Fakat muhalefet sosyal medyayi kara propaganda yapmak, gençleri provoke etmek, yalan ve iftirayla vatandaslari aldatmak amaçli kullaniyor. CHP dünyanin en büyük trolüdür. Sosyal medya hesaplarimda muhalefetin siyasi sahtekarligina, yalanlarina ve ikiyüzlülügüne dikkat çekiyorum. AK Parti'nin hizmetlerini, Cumhurbaskanimizin ülkemize kazandirdiklarini, muhalefetin sinsi planlarini milletimize anlatmak vatanimiza borcumuzdur. Hiçbir projesi olmayan muhalefet, sosyal medyada baslattiklari yalan terörüyle iktidar olmaya çalisiyor. Onlar yalan söylemekten bikmiyor. Biz de hakikatleri paylasmaktan bikmayacagiz."

- "Kanal Istanbul'u da engelleyemeyecekler"

Özalan, muhalefetin karsi çiktigi sehir hastanelerinin faydasinin salgin sürecinde çok net görüldügünü belirterek, bu süreçte destek paketleri, yardimlar ve hibelerle vatandaslara destek verdiklerini, yurt disindaki vatandaslari da yalniz birakmadiklarini vurguladi. Son haftalarda asilamada müthis bir ivme yakaladiklarini dile getiren Özalan, saglik sisteminin dünyanin en iyilerinden oldugunu dile getirdi.

Özalan, Kanal Istanbul Projesi'ne de deginerek sunlari kaydetti:

"Stratejik ve ekonomik yönden ülkemize büyük yarar saglayacak. Muhalefet Türkiye'nin faydasina olan projelere her zaman karsi çikmistir. Binbir çesit yalanla Kanal Istanbul'u karaliyorlar. Simdiye kadar hiçbir projeyi engelleyemediler, Kanal Istanbul'u da engelleyemeyecekler. Aglasalar da zirlasalar da Kanal Istanbul yapilacak."

Kaynak: AA