Nevsehir Itfaiyesi Osmaniye Ve Kozan'in Ardindan Manavgat'a Gidiyor

Nevsehir Belediyesi tarafindan Antalya’daki orman yanginlarinin söndürülmesine destek vermek amaciyla 3 personel ve 1 arazöz gönderildi.

Nevsehir Itfaiyesi Osmaniye Ve Kozan'in Ardindan Manavgat'a Gidiyor
Geçtigimiz günlerde Osmaniye ve Adana’nin kozan ilçesinde çikan yangin için Içisleri Bakanligi Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligi’nin (AFAD) çagrisi üzerine harekete geçen Nevsehir Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri buradaki çalismalarini tamamlayarak Manavgat’a hareket etti.

Ögle saatlerinde Antalya’nin Manavgat ilçesine ulasmasi beklenen Nevsehir Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri buradaki yangin söndürme ve sogutma çalismalarina destek verecek.

Türkiye’nin farkli bölgelerinde çikan orman yanginlarinin söndürülmesi için ellerindeki imkanlarla seferber olduklarini ifade eden Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, “Antalya’nin Manavgat bölgesinde baslayan yanginlarin kontrol altina alinmasi, kontrol altina alinan bölgelerde sogutma islemlerinin yapilabilmesi için 3 personelimizle ve 1 arazözü gönderdik. Tüm imkanlarimizla destek olmaya, yaralarimizi birlikte sarmaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA