Mardin'den Yangina Müdahale Için Manavgat'a Takviye Ekip Gönderildi

Mardin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ile Çevre Koruma Kontrol Daire Baskanligina bagli takviye ekipleri, Antalya’da devam eden orman yangini söndürme çalismalarina destek olmak için yola çikti.

Mardin'den Yangina Müdahale Için Manavgat'a Takviye Ekip Gönderildi
Antalya’nin Manavgat ilçesinin ardindan ülkenin birçok noktasinda çikan orman yanginlariyla basta itfaiye erleri olmak devletin kurumlari ile vatandaslar canla basla mücadele ediyor. 28-31 Temmuz tarihleri arasinda cani pahasina yapilan mücadelenin ardindan suana kadar çikan 98 orman yanginindan 88’i kontrol altina alindi. Adana’da 1, Antalya’da 3, İçel’de 3, Mugla’da 2, Osmaniye’de 1 yangin devam ediyor.

Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas’in talimatlari dogrultusunda, Itfaiye Daire Baskanligina bagli 3 araç, 6 personel ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskanligina bagli 2 araç, 4 personel Antalya bölgesinde devam eden yanginlara müdahale etmek için yola çikti. Ekiplerin Antalya bölgesinde yapilacak görevlendirmenin ardindan belirlenen noktalarda yangin söndürme çalismalarina katilacagi belirtildi.

Hafta içerisinde ise Kilis’te çikan orman yanginlarina müdahale etmek için 2 araç 6 personel yola çikmisti.
Kaynak: İHA