Gölcük Belediyesi Yangin Bölgeleri Için Harekete Geçti

Gölcük Belediyesi tarafindan hazirlanan 2 tir dolusu yardim malzemesi, orman yanginlarinin yasandigi bölgelere ulasmak üzere yola çikacak.

Gölcük Belediyesi Yangin Bölgeleri Için Harekete Geçti
Gölcük Belediyi, orman yanginlarinin meydana geldigi bölgelerde yasayan vatandaslar için harekete geçti. 3 tir yardim malzemesinin yangin bölgelerine gönderilmesi için çalisma baslatan Gölcük Belediyesi, 2 tiri bugün yola çikartacak. Konu ile ilgili açiklama yapan Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, “Ülkemizin birçok noktasinda çikan orman yanginlari nedeniyle canimiz yaniyor. Gölcük olarak, ‘atesi birlikte söndürelim’ düsüncesiyle yangin bölgeleri için 2 tir yardim malzemesini hazirlayarak, bugün saat 18.00’de Gölcük Belediyesi’nin önünden yola çikartiyoruz. 3. tir için de ‘haydi Gölcük’ yardim vakti diyerek çagrida bulunuyoruz. Ülkemizin çesitli noktalarinda meydana gelen cigerlerimizi yakan orman yanginlari nedeniyle, Gölcük Belediyesi ve Kizilay Gölcük Subesi olarak; AFAD’in ve yerel yönetimlerin talebi dogrultusunda, Gölcük olarak magdur olan vatandaslarimizin yanindayiz” dedi.

Destekte bulunmak isteyen vatandaslara da çagrida bulunan Sezer, “3. tir yardim malzemesine destek olmak isteyen hemsehrilerimiz, yardimlarini Preveze Caddesi’ne cepheli Gölcük Belediyesi Meclis Salonu girisine 3 Agustos Sali günü saat 17.00’ye kadar getirebilirler” diye konustu.

Kaynak: İHA