Otomobil Ve Minibüs Çarpisti Açiklamasi 2'Si Çocuk 6 Yarali

Çorum’da bir otomobil ile minibüsün çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2’si çocuk 6 kisi yaralandi. Kazada minibüste sikisan sürücü itfaiye ekipleri tarafindan kurtarildi.

Otomobil Ve Minibüs Çarpisti Açiklamasi 2'Si Çocuk 6 Yarali
Kaza, Çorum-Iskilip karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özer A., yönetimindeki 19 EC 820 plakali minibüs ile Halit Ö. yönetimindeki 06 AH 8287 plakali otomobil Çorum-Iskilip karayolu 6. kilometresinde kafa kafaya çarpisti. Çarpismanin etkisiyle her iki araçta yol kenarina savruldu. Kazayi gören yoldan geçen sürücülerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida ambulansin yani sira itfaiye ekibi sevk edildi.

Minibüste sikisan sürücüyü itfaiye kurtardi

Çarpismanin etkisiyle her iki araçta maddi hasar olusurken minibüs sürücü araç içerisinde sikisti. Yarali sürücü itfaiye, polis ve saglik ekiplerinin yaptigi çalisma sonucu minibüsten çikarildi. Kaza nedeniyle Çorum-Iskilip karayolunda trafik bir süre tek seritten kontrollü olarak saglandi. Kazada yaralanan sürücüler ve her iki araçta bulunan A.A., A.C.A. ve ismi ögrenilemeyen 2 kisi olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA