AK Parti Yozgat Milletvekili Baser'de SMA Hastasi Yigit Alp'e Destek

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Baser, kentte SMA hastasi Yigit Alp Avsar'in tedavisi için açilan yardim kermesini ziyaret ederek, Yigit Alp'in durumu hakkinda yakinlarindan bilgi aldi.

Cumhuriyet Meydani'nda düzenlenen kermes ve yardim kampanyasina katkida bulunan Baser, AA muhabirine, AK Parti'nin kurulus felsefelerinden birinin de "insani yasat ki devlet yasasin" anlayisi oldugunu belirtti.

Baser, "Bu anlayis çerçevesinde 84 milyon vatandasimizin tamamini sosyal devlet semsiyesi altina almak suretiyle bir çalisma baslattik. Türkiye, dünyada saglik hizmetlerine en çok para ayiran ve destek olan ülkedir." dedi.

Baser, Yozgatlinin Yigit Alp için bir ve beraber oldugunu ifade ederek, "Kizilay basta olmak üzere bütün sivil toplum örgütleri, sanatçilarimiz, 421 bin Yozgatli bir ve beraber olmus, onunla ilgili bir çalisma var. Biz de bir Yozgatli olarak onun yaninda ve yakininda oldugumuzu, destegimizin her zaman devam edecegini belirtmek adina buradayiz. Rabbimden acil sifalar diliyorum." diye konustu.

Kaynak: AA