GÜNCELLEME - Izmir'de Otomobil Metro Insaatindaki 25 Metrelik Bosluga Düstü Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Hastanede tedavi altina alinan yaralilardan Finlandinya vatandasi hayatini kaybetti Agir yaralanan sürücünün 2,35 promil alkollü oldugu belirlendiÖLÜ BILGISI VE DETAY EKLENDI, YARALI SAYISI GÜNCELLENDI.

Izmir'in Balçova ilçesinde otomobilin metro insaatindaki 25 metrelik bosluga düsmesi sonucu bir kisi öldü, bir kisi agir yaralandi.

Konak'tan Narlidere istikametine giden Pinar K. (35) idaresindeki 35 AFP 011 plakali otomobil, Mithatpasa Caddesi'nde yapimi devam eden Fahrettin Altay-Narlidere metro insaati alanina girdi.

Bariyerleri asan otomobil, metro insaatinda bulunan 25 metre derinligindeki saftin içine düstü.

Çevredekilerin ihbari üzerine kaza yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, vinç yardimiyla aracin bulundugu alana indi.

Yaklasik iki saatlik çalisma sonrasi sürücü ile araçtaki Finlandiya uyruklu Timo Janek Karkkainen (40) bulunduklari yerden çikarildi.

Yaralilardan sürücü Pinar K. Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne, Janek Karkkainen de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldirildi.

Karkkainen, müdahaleye ragmen kurtarilamadi, Pinar K'nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Sürücü Pinar K'nin 2,35 promil alkollü oldugu belirlendi.

- Üst geçitten izlediler

Kazayi gören çevredekiler, kurtarma çalismalarini telefonlarinin kameralariyla kaydetmeye çalisti.

Polis ekiplerinin uyarisiyla çevredekiler uzaklastirildi, bazi kisilerin ise üst geçide çikarak çalismalari izlemesi dikkati çekti.

Otomobilin sabah saatlerinde bulundugu yerden çikarilacagi ögrenildi.
Kaynak: AA