Ayrilma Karari Sonrasi Nisanli Çift Ölüme Atladi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde sahilde nisanlisinin ayrilma kararini kabullenemeyen genç kiz denize atlayarak intihara kalkisinca pesinden de nisanlisi suya atladi. Suda çirpinan çifti o sirada sahilde gezen cankurtaran ve bir vatandas suya atlayarak kurtardi.

Ayrilma Karari Sonrasi Nisanli Çift Ölüme Atladi
Olay, Izmit Seka Park alaninda bulunan iskelede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Y. (23) ve nisanlisi Cansu Ü. (23), Seka Park’ta bulusarak konusmaya basladi.

Emre Y.’nin ayrilma kararini açiklamasinin ardindan durumu kabullenemeyen genç kiz sahildeki kafelerde oturan yüzlerce kisinin gözleri önünde suya atlayarak intihara kalkisti. Genç kizin suya atladigini gören Emre Y. de yüzme bilmemesine ragmen suya atlayinca birbirine sarilan çift denizde çirpinmaya basladi.

Bogulmak üzere olan çifti vatandaslar kurtardi. Genç çiftin suda çirpinarak bogulmak üzere oldugunu gören ve o sirada sahilde gezintide olan Burak Tomak adli cankurtaran kiyafetlerini çikararak suya atladi. Tomak’in pesinden atlayan Seyit Öney adli vatandasin da yardimiyla denizden rihtima çekilen genç çift, vatandaslarin sarkittigi ip yardimiyla denizden çikarildi. Asiri miktarda su yuttugu belirlenen Emre Y. bayginlik geçirirken, nisanlisi Cansu Ü. ise sirilsiklam halde gencin basinda gözyasi döktü.

Olayi görenlerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye cankurtaran, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen ekiplerin yardimiyla ambulansa alinan baygin haldeki Emre Y. ve nisanlisi Cansu Ü., ilk müdahalelerinin ardindan Seka Devlet Hastanesine kaldirildi.
Kaynak: İHA