Yangin Çikan Evde 1 Kadin Ölü, 1 Erkek Bilekleri Kesik Halde Bulundu

Yangina müdahale için Esenler'de bir binaya giden itfaiyenin birinci katta hareketsiz halde buldugu 2 kisiden biri olan Z.Ü'nün (20) öldügü belirlendi Bilekleri kesilen agir yarali H.Ü ise (40) ambulansla hastaneye kaldirildi

Yangina müdahale için Esenler'deki bir binaya giden itfaiye ekiplerinin birinci katta buldugu genç kizin öldügü belirlenirken, bilekleri kesik halde olan bir erkek ise hastaneye kaldirildi.

Alinan bilgiye göre, Fatih Mahallesi 245. Sokak üzerinde bulunan bir binanin birinci katinda henüz bilinmeyen nedenle yangin çikti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangina müdahale etti.

Itfaiye ekipleri, yangin çikan birinci katta, bir kadin ve erkegin yerde hareketsiz yattigini gördü. Saglik ve polis ekipleri de olay yerine sevk edildi. Saglik ekipleri, yerde yatan Z.Ü'nün (20) hayatini kaybettigini belirledi.

Bileklerinin kesik oldugu tespit edilen agir yarali H.Ü ise (40) ambulansla hastaneye kaldirildi. Bu sirada, ailenin yakinlarinin, olay yerinde gözyasi döktügü görüldü.

Polis ekipleri, sokagi seritle kapatarak, çevrede güvenlik önlemi aldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin binadaki çalismalari sürüyor.

Yan binada oturan Ramazan Yilmaz, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, dün aksam saatlerinde baba H.Ü'yü kiziyla eve girerken gördügünü, evde 4 kisilik bir ailenin yasadigini belirtti.

Kaynak: AA