Enez'de Serinlemek Için Denize Giren Iki Kardesten Biri Boguldu

Edirne’nin Enez ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kardesten biri suda boguldu. 15 günde 2 kisinin boguldugu Enez’de kaymakamlik vatandaslara uyarida bulundu.

Enez'de Serinlemek Için Denize Giren Iki Kardesten Biri Boguldu
Edinilen bilgiye göre, Enez’in Altinkum Sahili’nde Murat Erez (18) ve Ömer Erez (23) isimli kardesler serinlemek için denize girdi; ancak iki kardes bir süre sonra suda çirpinarak yardim istedi.

Bogulmak üzere olan iki kardese çevredeki vatandaslar müdahale etti ve sudan çikardi. Sahile çikarilan kardesler, ambulans ile Enez Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Burada müdahale yapilan kardeslerden Ömer Erez kurtarilirken, Kesan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ancak 18 yasindaki Murat Erez tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Konu ile ilgili olarak Enez Kaymakamligi sosyal medya üzerinden bir paylasim yapti. Son 15 günde 2 kisinin bogularak hayatini kaybettigi belirtilen paylasimda, “Hayatini kaybeden hiçbir vatandasimizi maalesef geri getiremiyoruz. Lütfen, mutlulugumuz hüzne dönüsmesin” ifadeleri kullanilirken, denize gireceklere uyarilarda bulunuldu.
Kaynak: İHA