Vali Su Açiklamasi 'Bayramin Güzelliklerini, Sevincini Hep Birlikte Paylasalim, Yasayalim'

İçel Valisi Ali Ihsan Su, Kurban Bayrami dolayisiyla kamu görevlileri ve vatandaslarla bayramlasti.

Vali Su Açiklamasi 'Bayramin Güzelliklerini, Sevincini Hep Birlikte Paylasalim, Yasayalim'
Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen bayramlasmada Vali Su’ya, Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutani Tugamiral Fuat Gedik, milletvekilleri ile il ve ilçe protokolü eslik etti. Önce kamu görevliler ile bayramlasan Su, ardindan vatandaslar ve basin mensuplariyla bayramlasti. Pandemi dolayisiyla belirli sayida kisinin katilimiyla gerçeklestirilen bayramlasmanin ardindan açiklamalarda bulunan Su, sabah bayram namazini kildiklarini ve akabinde vatandaslarla pandemi kurallari çerçevesinde bayramlastiklarini söyledi.

Burada da halk bayramlasmasini gerçeklestirdiklerini kaydeden Su, "Bu huzur ve güven ortamini bizlere bahseden aziz sehitlerimizi rahmetle aniyor, kahraman gazilerimize minnet ve sükran duygularimi ifade etmek istiyorum. Bayramlar milli ve dini günlerimiz bizim için çok özel günlerdir. Bugünler bizim birbirimize daha fazla kenetlendigimiz, birbirimize daha fazla kardeslik baglari kurdugumuz güzel günlerdir. Bu vesileyle Kurban Bayrami da bunu saglayacaktir" dedi.



"Bayramin güzelliklerini, sevincini hep birlikte paylasalim, yasayalim"

Bu bayramda kurban kesen ve kesmeyen vatandaslarin olacagina vurgu yapan Su, "Mutlaka paylasmak çok önemli. Yine bayram dolayisiyla büyüklerimizin gönüllerini, dualarini alalim. Küçüklerimizi sevindirelim. Varsa çevremizde, mahallemizde sehit ailelerimizi, gazilerimizi ziyaret edelim. Onlarin da gönüllerini alalim. Bayramin güzelliklerini, sevincini hep birlikte paylasalim, yasayalim. Bu duygularla vatandaslarimizin Kurban Bayramini en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Bayramin tüm insanliga huzur ve baris getirmesini temenni ediyorum. Tabi sunu da unutmayalim. Bu bayramlasmada pandemiden dolayi maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Yola çikacak vatandaslarimizi da ayrica sunu söylüyorum. Mutlaka yol güzergahinda trafik kurallarina mutlaka uyalim. Bir kere kemer takmadan yola çikmayalim. Bunun disinda telefonla konusmayalim, hiz kurallarina uyalim ve uykusuz yola çikmayalim. Insallah yola çikacaklarin da yollari açik olsun" diye konustu.

Kaynak: İHA