Yasli Kadinin 255 Bin Lirasini Dolandiran Dolandiricilar Yakalandi

Nevsehir’in merkez ilçeye bagli Göreme beldesinde yasli kadindan 255 bin lira dolandiran süpheliler jandarma ekiplerinin çalismalari sayesinde yakalandi.

Yasli Kadinin 255 Bin Lirasini Dolandiran Dolandiricilar Yakalandi
Edinilen bilgilere göre, Nevsehir’in merkez ilçeye bagli Göreme beldesinde ikamet eden F.K. isimli yasli kadin 112 ihbar hattini arayarak kendisini kamu görevlisi olarak tanitan süphelilerin oglunun terör örgütüne üye yapildigi ve dava açildigini belirterek 255 bin lira degerinde para ve ziynet esyalarini alarak dolandirildigini ihbar etti. Il Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan yasli kadini dolandiran süphelilerin A.T. ve E.Y. oldugu belirlenmesinin ardindan yapilan takip sonrasi Kayseri istikametine gittikleri tespit edildi. Süpheliler Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan kullandiklari araç ile birlikte dolandiricilik olayina konu para, altin ve dövizler ile birlikte yakalanarak gözaltina alindi.

Gözaltina alinan süpheliler jandarmadaki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilirken süpheli A.T. mahkemece tutuklanirken E.Y. ise denetimli serbestlik karari ile serbest birakildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA