Turkcell Magazalari Teknoloji Magazasina Dönüsüyor

Turkcell, yurt geneline yayilmis bin 300 magazasini teknoloji magazasina dönüstürüyor.

Turkcell açiklamasina göre, yeni dönemde müsterilerinin degisen talep ve ihtiyaçlarina yönelik çalismalarini sürdüren Turkcell, yurt geneline yayilmis bin 300 magazasini teknoloji magazasina dönüstürüyor. Bundan böyle Turkcell magazalarinda cep telefonu, aksesuar, tablet ve bilgisayarlarin yani sira; kisisel bakim ürünleri (tras makinesi, sarjli dis firçasi vb), küçük ev aletleri (çay ve kahve makinasi, tost makinasi, blender, robot süpürge, akilli priz vb), hobi ve eglence ürünleri (elektrikli scooter, drone vb), IT aksesuarlari ve gaming ürünleri de (kulaklik, monitör, mouse vb) satisa sunulacak.

Operatör bagimsiz tüm müsteriler, önümüzdeki aylarda Turkcell magazalarinda bulunan yüzlerce çesit teknoloji ürününü magazalara özel kampanyalardan faydalanarak satin alabilecek. Kampanya kapsaminda 28 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasinda Turkcell magazalarinda bazi küçük ev aletleri ve bakim ürünleri indirimli fiyatlardan satisa sunulacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Turkcell Bireysel Satistan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Kadri Özdal, Turkcell’in son yillarda gelistirdigi ürün ve hizmetlerle, müsterilerine hayatin her alaninda dokunmayi amaçlayan bir ekosisteme dönüstügünü vurguladi.

Yeni dönemde magazalarini da bu anlayisla bastan tasarladiklarini belirten Özdal, "Biz Turkcell magazalarini ziyaret eden herkesi operatöründen bagimsiz olarak birer Turkcell müsterisi olarak görüyoruz. Bu kapsamda onlarin yeni dönemde ortaya çikan ihtiyaçlarina yönelik olarak ürün çesitliligimizi genisletiyoruz. Amacimiz, Turkcell magazalarini müsterilerimizin her ihtiyacina cevap verebilecek birer teknoloji magazasina dönüstürmek. Bu kapsamda önümüzdeki dönemde de çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA