Biçakladigi Kocasini Kurtarmaya Çalisti

Adana’da rezidansta tartistigi kocasini biçaklayarak öldüren kadin tutuklandi. Olayin kiskançliktan kaynaklandigi, kadinin kocasini kazara biçakladigi, yaralandiktan sonra tampon yapip onu kurtarmaya çalistigi ve saglik görevlilerini aradigi ortaya çikti.

Biçakladigi Kocasini Kurtarmaya Çalisti
Edinilen bilgiye göre, olay 30 Haziran Çarsamba günü merkez Çukurova ilçesi, Yurt Mahallesinde lüks bir rezidansta meydana geldi. Iddiaya göre, geri dönüsüm isi yapan Okan Erdeve (47) sabah saatlerinde esi Izel Erdeve’yle (27) kiskançlik yüzünden tartismaya basladi.

Izel Erdeve, kocasini gögsünden biçakla yaraladi. Genç kadin, 112 acil ekiplerine haber verdi. Okan Erdeve, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Izel Erdeve, esini öldürdügü iddiasiyla Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Emniyete götürülen Izel Erdeve, sorgusunda olay anini anlatti. Kocasinin kendisini telefondan sosyal medyada çok vakit geçirdigi için birisiyle konustugunu zannederek kiskandigini söyleyen Erdeve, “Telefonumla sosyal medyaya girdigim için sürekli tartisiyorduk. Bana ‘Sen birisiyle konusuyorsun’ diyerek beni darp ediyordu. Olay günü de kahvalti yapacaktik ama sabah yine kahvalti hazirlarken ben telefona bakiyordum bu nedenle kiskanip tartisma çikardi. Bana ‘neden sosyal medyaya giriyorsun’ dedi.

Ben de sende gece sabaha kadar whatsapp kullanmissin deyince kavga çikti. Bir süre sonra beni darp etmeye basladi.

‘Imdat’ diyerek bagirdim. Kimse duymadi ve yardimima gelmedi. O anda tezgâhta bulunan biçagi gördüm. Kendimi korumak maksadiyla kosarak biçagi elime aldim” dedi.

Biçak elindeyken Okan Erdeve’ye “Beni öldüreceksin, gelme” diyerek uyarida bulundugunu ancak kocasinin kendisini dinlemedigini anlatan Izel Erdeve, “Bir anda üzerime atladi ve sonra yere yigildi. Kanin benden mi ondan mi aktigini ilk basta anladim. Hareketsiz yerde yattigini görünce hemen 112 Acil Saglik ekiplerini aradim. Daha sonra apartman görevlilerden yardim istedim. Çok pismanim. Böyle olmasini asla istemezdim. Kocami seviyorum ve onu aldatmadim” diyerek kendini savundu. Erdeve, ayrica kocasinin yaralandiktan sonra “nefes alamiyorum” dedigini bu nedenle onu sürükleyip disariya dogru çikardigini ölmemesi için kanamanin durmasi için saglik görevlileri gelene kadar tampon yaptigini söyledigi ögrenildi. Erdeve ifadesinin ardindan adliyeye sevk edilirken gözyaslarina boguldugu görüldü.

Erdeve çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligi tarafindan tutuklandi.
Kaynak: İHA