Karaman Belediye Baskani Kalayci'dan Bayram Mesaji

Karaman Belediye Baskani Savas Kalayci, Kurban Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Kalayci, mesajinda bir bayrama daha kavusmanin verdigi mutlulukla, bayramin Karaman halkina, millete ve Islam alemine hayirlar getirmesini temenni etti.

Kalayci mesajinda sunlari kaydetti:

"Birlik ve beraberligin en güçlü yasandigi bu mübarek günlerde, sevdiklerimizi, dostlarimizi, komsularimizi ve ihtiyaç sahiplerini ihmal etmeden, sosyal mesafe kurallarina dikkat ederek, bayraminizi saglikli bir sekilde geçirmenizi diliyorum. Halkimizin rahat ve huzurlu bir bayram yasamasi için belediye olarak gereken tüm tedbirlerimizi aldik. Bayram boyunca birimlerimiz vatandaslarimizin hizmetinde olacak. Bu duygu ve düsüncelerle Karamanli hemserilerimin, Türk milletinin ve Islam aleminin Kurban Bayrami'ni en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum."

Ermenek Belediye Baskani Atila zorlu, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namik Ak, Ak Parti Karaman Il Baskani Abidin Çaglayan ve Ilçe Baskani Murat Öztürk, Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Gökhan Alkan, Karaman Ziraat Odasi Baskani Mehmet Bayram, Karaman Damizlik Koyun Keçi Yetistiriciligi Birligi Baskani Yücel Yaman da yayimladiklari mesajlarla vatandaslarin bayramini kutladi.

Kaynak: AA