Kamyonet Ile Minibüsün Çarpistigi Kazada Can Pazari Kuruldu

Afyonkarahisar’in Ihsaniye ilçesinde kamyonet ve yolcu minibüsünün kafa kafaya çarpistigi trafik kazasinda 3 kisi yaralandi. Kazanin hemen ardindan sikisan sürücünün kurtarilmaya çalismasi ve yerde yatan yaralilarin aci içinde feryat ettigi anlar ise vatandaslar tarafindan cep telefonu ile anbean kaydedildi.

Kamyonet Ile Minibüsün Çarpistigi Kazada Can Pazari Kuruldu
Kaza, Ihsaniye-Döger karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ramazan Turan (39) idaresindeki sehir içi yolcu tasimaciligi yapan 41 L 7407 plakali minibüs, Samet Aktay (22) idaresindeki canli hayvan tasiyan 03 ABP 563 plakali kamyonet ile kafa kafaya çarpisti. Kazanin ardindan yoldan geçen diger sürücülerin haber vermesi ile bölgeye çok sayida 112 Acil Servis ve jandarma ekibi sevk edildi. Çarpismanin etkisi ile minibüs soförü Turan araç içerisinde sikisti. Yarali olay yerine gelen saglik ekipleri ve vatandaslarin yardimi ile sikistigi yerden güçlükle çikarildi. Kazada Turan ile birlikte araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ahmet Çirak (24) ve diger araç sürücüsü Aktay yaralanirken, yaralilar olay yerindeki ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve üniversite hastanesine kaldirildi.

Kazanin hemen ardindan yoldan geçen vatandaslarin cep telefonu ile çektigi görüntülerde sikisan sürücünün araç içerisinde çikarilmaya çalisilmasi ve yaralilarin aci içinde inlemeleri ise anbean kayit altina alindi. Kazada yaralanan Çirak’in saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenilirken, olayla ilgili jandarma tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA