Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince'den Hayata Yol Ver Mesaji

Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince, Bursa’nin Inegöl ilçesinde denetim yapti. Ince, sürücülere ve yolculara çesitli hediyeler verdi. Bakan Yardimcisi Ince, "120 bin 372 ekip görevlendirdik" dedi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince'den Hayata Yol Ver Mesaji
Bakan Yardimcisi Ince, Bursa-Ankara karayolu üzeri Inegöl girisindeki polis uygulama noktasini ziyaret etti.

Sürücülere yavas ve dikkatli olmalari noktasinda uyaran Ince, "Son 5 yilda trafik kazalarinda yasanan ölümler yüzde 35 oraninda azaldi. Tabi ki bu yetmez. Amacimiz sifira indirmek.

Hedefimiz sifira ulasmak. Özellikle bu bayram dönemlerinde trafikte yasanan yogunluklar nedeniyle trafik kazalarinda artis olmasi yüksek. Biz de bu konuda tedbirlerimizi arttiriyoruz. Toplam 13 günlük bir denetim plani yaptik. Bu plani da genelge ile tüm kurumlarimiza gönderdik. Bu uygulamalari sürdürüyoruz. Toplamda 120 bin 372 ekip görevlendirdik. 226 bin 586 personelimiz, 13 gün boyunca görev yapacaklar.35 tane bas müfettisimiz sahada görev yapiyor. Otobüslerde, toplu tasima araçlarinda sivil denetimler yapiyoruz. Havadan denetimleri artirdik. Sifir kaza, sifir can kaybini aldigimiz tedbirlerle gerçeklestirebiliriz" diye umuyoruz. Bu bayram sloganimiz "hayata yol ver". "Dikkatinle, sabrinla, kemerinle ve kaskinla hayata yol ver" diyoruz. Son dönemlerde motosiklet kazalarinda artislar oldu. Kask takmadan hiç bir sekilde motosiklet kullanmayin.Insallah herkesin dikkatiyle güzel bir bayram geçiririz. Hiç bir eve gözyasi, aci düsmesin. Ve hepimiz mutlu bir sekilde bayrami idrak edelim." dedi.

Kaynak: İHA