Bitlis Valisi Çagatay'in Kurban Bayrami Mesaji

Bitlis Valisi Oktay Çagatay, Kurban Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Vali Çagatay, mesajinda, bayramlarin, toplum olarak karsilikli sevgi, saygi ve hosgörünün kuvvetlendigi, darginliklarin unutuldugu, barisin, millet olma bilincinin, birlik ve beraberligin daha da pekistigi, sevinçlerin ve mutlulugun paylasildigi özel günler oldugunu belirtti.

Memleketin inancinda ve kültüründe var olan dayanisma, yardimlasma, hosgörü ve kardeslik duygularinin bayramlarda daha büyük önem tasidigini kaydeden Çagatay, sunlari kaydetti:

"Millet olarak dini ve milli duygularin yogun olarak yasandigi bu degerli günlerde, sahip oldugumuz güzellikleri paylasirken, toplumumuzda yardim ve destege muhtaç vatandaslarimizin hatirlanmasi, kirginliklari ve darginliklari bir kenara birakarak kardesçe kucaklasmayi ihmal etmemeliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle tüm Bitlisli hemserilerimin Kurban Bayrami'ni en içten duygularla kutluyor, bu kutsal vatan için canlarini seve seve feda eden aziz sehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle aniyorum. Herkese sevdikleri ile saglikli ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum."

Kaynak: AA