Baskan Palancioglu Kurban Pazarini Gezdi, Pazarlik Yapti

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Mimarsinan Mahallesinde kurulan yeni kurban satis yerini gezerek, esnaf ile sohbet etti, vatandaslarin alisverisine ortak olarak pazarlik yapti.

Baskan Palancioglu Kurban Pazarini Gezdi, Pazarlik Yapti
Pazar yerinde bulunan esnaf ve vatandasa hayirli alisverisler temennisinde bulunan Baskan Dr. Palancioglu sunlari söyledi:

“Melikgazi’mizde yeni kurdugumuz Mimarsinan hayvan pazarindayiz. Herkesi buraya bekliyoruz. Bugün Arefe. Insallah yarin kurbanlarimizi kesecegiz nasip olursa. Sizler için güzel bir pazar yeri yaptik. Güzel bir satis ve kesim yeri oldu. Kurbanliklarin fiyatlari da çok. Burada hem küçükbas hem büyükbas var. Hepsi burada mevcut. Tam 100 bin metrekare alanda her türlü imkânimiz var. Burada kesimde yapacaksiniz. Dolayisiyla vatandaslarimizi bu firsati kaçirmasinlar, kurban alacak vatandaslarimizi buraya davet ediyoruz. Mimarsinan Organize Sanayi’nin hemen arkasinda pazarimiz. Dolayisiyla ulasimi çok kolay. Insallah bundan sonra önümüzdeki 30-40 yil burada kurban pazari kurulacak. Simdiden Kurban Bayraminizi tebrik ediyorum.”
Kaynak: İHA