Polisten Kaçarken Elektrik Diregine Çarparak Hayatini Kaybetti

Rusya’da asiri hiz ve alkollü araç kullanmaktan daha defalarca cezasi olan sürücü, polisin dur ihtarina uymayarak kaçmaya basladi. Kovalamaca sirasinda araci ile son sürat elektrik diregine çarpan sürücü, feci sekilde can verdi.

Polisten Kaçarken Elektrik Diregine Çarparak Hayatini Kaybetti
Rusya’nin Sahalin Bölgesi’ne bagli Yujno - Sahalinsk kentinde trafik polisleri asiri hiz yapan araci durdurmak istedi. Asiri hiz ve alkollü araç kullanmaktan daha önce 23 kez cezasi olan sürücü, polisin dur ihtarina uymayarak kaçmaya basladi.

Pesindeki polisleri atlatmak için hiz yapan 29 yasindaki sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek süratle elektrik diregine çarpti. Çarpmanin etkisi ile feci sekilde can veren sürücünün bacagini koparak yola savruldugu görüldü.

Rusya Içisleri Bakanligi tarafindan yapilan açiklamada, polislerin kazada herhangi bir kusurunun bulunmadigi belirtilerek, sürücünün daha önce 23 kez alkollü ve asiri hizdan dolayi ceza aldigi belirtildi. Olayla ilgili resmi sorusturma baslatilirken, kazaya iliskin yayinlanan güvenlik kamerasi görüntülerinde kazanin boyutlari gözler önüne serildi.
Kaynak: İHA