Akdeniz Belediyesi Kurban Bayramina Hazir

Akdeniz Belediyesince, vatandaslarin huzur dolu bir bayram geçirmeleri amaciyla gerekli tüm tedbirlerin alindigi bildirildi.

Akdeniz Belediyesi Kurban Bayramina Hazir
Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, Kurban Bayrami için gerekli tüm hazirliklarin yapildigini belirterek, "Akdeniz’de ücretsiz kurban kesim ve satis yerlerini halkimizin hizmetine açiyoruz. Bayram boyunca dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaslarimiz için, saglik ve hijyen kosullarina uygun 30 ayri noktada kurban kesim yeri ile 3 noktada kurban satis alani hazirladik. Tüm bu noktalara belediyemizin web sitesinden ve sosyal medya hesaplarindan erisebilirsiniz” dedi.

“Bir daha asla ayri kalmayacagimiz bayramlar yasayalim”

Bayram namazi sonrasi vatandaslara sicak çorba ikram edilecegini ifade eden Gültak, “Malumunuz; tüm dünyayi etkisi altina alan korona virüs salginindan dolayi sevdiklerimizden ayri düstük. Bu süreç bizlere birlik ve beraberlik duygusunun ne kadar önemli oldugunu bir kez daha hatirlatti. Temennimiz bir daha asla ayri kalmayacagimiz nice bayramlarimizin olmasidir. Vatandaslarimizdan ricamiz da bu salgin sürecinde tedbiri asla elden birakmamalaridir” diye konustu.

“Dogaya zarari olmayan posetlerle hizmetimiz sürecek”

Baskan Gültak, belediye olarak salgina iliskin önlemleri de aldiklarini vurgu yaparak; “Zabita Müdürlügümüze bagli ekip arkadaslarimiz noktalarda ates ölçer ile kontrollü sekilde vatandaslarimiza yardimci olmaya devam edecek. Maske, mesafe, hijyen denetimleri tüm alanlarda saglanmis durumda. Öte yandan kentimizin sicak olmasi sebebiyle vatandaslarimiz, hazirladigimiz çadirlarin altinda bekleyebilecek ve 10’ar kisilik gruplar halinde kesim alanlarina dahil olabilecekler. Dogaya zarari olmayan posetlerle de kurban kesimi sonrasi vatandasimiza hizmetimiz sürecek” ifadelerini kullandi.

“Bayramlar, kucaklasmak için önemli firsatlardir”

Bayramlarin, darginlik ve kirginliklarin unutuldugu, birlik ve daha siki kucaklasmak için çok önemli bir firsat olduguna isaret eden Gültak, sözlerini söyle tamamladi; “Böylesi önemli günlerde bizi biz yapan milli ve manevi degerlerimiz etrafinda bir olmaliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle, basta saygi deger sehit ailelerimiz, Akdeniz ve İçelli vatandaslarimiz olmak üzere, tüm Türkiye’nin ve Islam aleminin mübarek Kurban Bayramini en kalbi duygularimla tebrik eder; bayramimizin bütün insanliga baris, huzur, kardeslik ve hosgörü getirmesini temenni ederim.”
Kaynak: İHA