(Özel) Bursa'da 5 Yildizli Evcil Hayvan Otelinde Bayram Yogunlugu

Bursa’da 5 yildizli hayvan otelinde bayram yogunlugu yasaniyor.

(Özel) Bursa'da 5 Yildizli Evcil Hayvan Otelinde Bayram Yogunlugu
Bursa’nin Nilüfer ilçesinde bulunan hayvan otelinde yaz tatili ve bayram yogunlugu yasaniyor. Hayvanlarini birakacak yeri olmayan vatandaslar, 5 yildizli otelleri aratmayan, klimali ve 24 saat kamera ile izleyebildikleri odalara hayvanlarini birakmak için yarisiyor. Ahmet Ersan Ablak’a ait kedi ve köpeklerin kaldigi otelde 64 oda bulunuyor. Tüm hayvanlar ayri odalarda kaliyor. Gebe kediler için özel dogumhanelerin bulundugu otelin çiftlik alaninda ise hayvanlarin enerjileri atacaklari mekanlar bulunuyor. Kedilerin gecelik ücreti 75 lirayken, köpekler ise boyutlarina göre 100, 125 ve 150 TL olarak fiyatlandiriliyor. Sadece tatilde degil, çalisanlar da kedi köpeklerini günü birlik otele birakabiliyor.

3 yildir hizmet verdiklerini ifade eden Ahmet Ersan Ablak, “Hayvan otelimiz insanlarin kaldigi otellerden esinlenerek yapildi. Bu uygulamayi Amerika’da görmüstüm. Bunu Bursa’da yapmak istedik. Türkiye’de bu sekilde çalisan sadece 2 yerden biriyiz. Her odamizda klima var ve sürekli çalisarak sicaklik derecesi sabit tutuluyor. Hayvanlarini birakanlar kameralar araciligi ile 24 saat izleyebiliyorlar” dedi.

Hayvanlarin mamalarini ve sevdikleri esyalarini sahiplerinin getirdigini ve müsterinin talebine göre dizayn ettiklerini de vurgulayan Ablak, “Bizler burada hayvanlarin en iyi sekilde kalacaklarini ortami hazirliyoruz. Özellikle tatil ve bayram dönemlerinde yogunlugumuz artiyor. Rezervasyon sistemi ile çalistigimiz için su an sirada 25 kedi, 15 köpek bekliyor. Ayrica bizim çiftligimizde mevcut. Isteyen vatandaslarin köpeklerini oraya götürebiliyoruz. Orada havuzumuz ve yesil alanlarimiz mevcut” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA