AK Parti Bahçesaray Ilçe Baskanligindan Asi Seferberligine Destek

AK Parti Bahçesaray Ilçe Baskani Cumali Sabirli baskanligindaki partililer, asi seferberligine destek vermek için topluca asi oldu.

AK Parti Bahçesaray Ilçe Baskanligindan Asi Seferberligine Destek
Türkiye, korona virüsü salgini sürecinde hem hastane hizmetleriyle hem de asilama planlamasiyla dünyaya örnek olmaya devam ediyor. En fazla asilama yapan ülkelerin arasina giren Türkiye, olumsuz arazi sartlarina ragmen en ücra köselerde yürüttügü asi çalismalariyla da dünyada adini sikça duyurdu. Bu kapsamda Bahçesaray Toplum Sagligi Merkezi tarafindan ilçe merkezinde kurulan asi standinda randevusuz asi yapilmaya devam ediyor.

AK Parti Bahçesaray Ilçe Baskani Cumali Sabirli baskanligindaki partililer de bugün asi standini ziyaret ederek, seferberlige destek oldu. Burada açiklamalarda bulunan Baskan Sabirli, AK Parti olarak baslatilan asi seferberlige destek olmak için toplu olarak asi olmaya geldiklerini belirterek, “Tüm halkimizi asi olmaya davet ediyoruz. Bu hastaligi asilanarak yenebiliriz. Destek veren herkese tesekkür ederim. Ilçe saglik ekibimize de fedakar çalismalarindan dolayi çok tesekkür ederim. Asi olalim, saglikli olalim” dedi.

Kaynak: İHA