Saglik Bakanligindan Kovid-19 Asilama Kampanyasina Özel Klip

Saglik Bakani Fahrettin Koca'nin 'Kollari Siviyoruz' sloganiyla yürütülen Kovid19 asilama kampanyasi kapsaminda sosyal medya hesabindan paylastigi klipte, sanatçi Cem Karaca'nin 'Bu Son Olsun' sarkisi, Sertab Erener tarafindan yeni sözlerle yorumlanip seslendirildi.

Saglik Bakanligindan Kovid-19 Asilama Kampanyasina Özel Klip
Saglik Bakanliginca, Kovid-19 ile mücadelede yürütülen asilama kampanyasi kapsaminda, sanatçi Cem Karaca'nin seslendirdigi "Bu Son Olsun" sarkisinin sanatçi Sertab Erener tarafindan yeniden yorumlandigi bir klip hazirlandi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca, "Kollari Siviyoruz" sloganiyla yürütülen Kovid-19 asilama kampanyasinin devami niteliginde olan klibi Twitter hesabindan paylasti.

Salginin neden oldugu zorluklarin bir an önce bitmesi için tüm toplumun asi olmaya davet edildigi klipte, bestesi Mehmet Soyarslan'a ait olan, vefat eden sanatçi Cem Karaca'nin seslendirdigi "Bu Son Olsun" sarkisinin yeni sözlerle, yeniden yorumlandigi versiyonu Sertab Erener tarafindan seslendirildi.

Klipte, asi olan her bireyin salginla mücadelede büyük ve olumlu bir degisime sebep oldugu gösteriliyor.

"Ne zor günler, ne dört duvar, hayat bulur çaresini. Insani özlermis insan, bu son olsun bu son. Güzel günler gelir inan, bu son olsun, bu son." sözlerinin yer aldigi klipte, "Hayal ettigimiz bu hayata dönmek için simdilik maske ve mesafe tedbirlerine bir süre daha uymali ve mutlaka asimizi olmaliyiz." mesaji veriliyor.

Saglik Bakanliginin asilama çalismalarinin genis kesimlere ulasmasi için "Kollari Siviyoruz" sloganiyla yürütülen kampanyada, Haluk Bilginer, Sener Sen, Candan Erçetin, Okan Bayülgen, Ezgi Mola, Cem Yilmaz, Kivanç Tatlitug, Ahmet Özhan, Ilber Ortayli, Zeynep Bastik, Sevcan Orhan, Acun Ilicali ve Cedi Osman kamera karsisina geçerek toplumu asi olmaya davet etmisti.

Kaynak: AA