(Özel) Pendik'te Otomobilin Sikistirdigi Motosikletlilerin Kaza Yaptigi Anlar Kamerada

Pendik’te seyir halindeki bir otomobil, yanindan geçmekte olan motosikleti sikistirarak düsmesine sebep oldu. Otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklasirken, motosikletten yere düsen iki kisiden birisi ayaga kalkarak kaçan otomobili kovaladi. Motosikletlilerin düsmesi ve kendilerini sikistiran otomobili kovalama anlari güvenlik kamerasina yansidi.

(Özel) Pendik'te Otomobilin Sikistirdigi Motosikletlilerin Kaza Yaptigi Anlar Kamerada
Olay, 11 Temmuz günü saat 14.20 siralarinda Pendik’te meydana geldi. Seyir halindeki motosikleti, iddiaya göre saga dönmek isteyen bir ticari otomobil sürücüsü fark etmeyerek sikistirdi ve motosiklette bulunan iki kisinin düsmesine sebep oldu. Kazadan sonra otomobil sürücüsü durmadan yoluna devam ederken, motosikletten düsenlerden biri ayaga kalkarak otomobilin arkasindan bir süre kostu. Kaza sonucu motosikletteki iki kisi hafif yaralandi.

Dükkaninin önünde olan kazaya tanik olan esnaf Olcay Yavuz, "Pazar günü dükkanimizda oturuyorduk, karsi seritte bir ses duyduk o ara baktigimizda herhalde araç motosikleti sikistirmisti. Motosikletli çocuklar düsmüstü o araç düstüklerini umursamadi kaçmaya basladi.

Çocuklar onu bir anda kovalamaya basladi.

Biz o ara sorduk vesaire ama çocuklarda öyle bir yara falan yoktu. Ama adami bayagi bir kovaladilar yani" dedi.

Otomobilin sikistirdigi motosikletin yere düsmesi ve kendilerini sikistiran otomobili kovalama anlari güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA