Ons Jabeur, Tunus Için Wimbledon'da Kullandigi Raketi Açik Artirmaya Çikardi

Grand Slam tenis turnuvasi Wimbledon’da çeyrek finale kalan ilk Arap kadin raket Ons Jabeur, Covid-19 salgini nedeniyle zor günler geçiren ülkesi Tunus’a yardimci olmak için Wimbledon turnuvasinda kullandigi raketi açik artirmaya çikardigini duyurdu.

Ons Jabeur, Tunus Için Wimbledon'da Kullandigi Raketi Açik Artirmaya Çikardi
Grand Slam tenis turnuvasi Wimbledon’da çeyrek finale kalan ilk Arap kadin raket Ons Jabeur, Covid-19 salgini nedeniyle zor günler geçiren ülkesi Tunus’a yardimci olmak için “Wimbledon” turnuvasinda kullandigi raketi açik artirmaya çikardigini duyurdu. Jabeur, sosyal medya hesabindan paylastigi görüntülü mesajinda, Covid-19 nedeniyle ülkesine yardimci olmak için “Wimbledon” turnuvasinda kullandigi raketi açik artirmaya çikardigini ve raketin satisindan elde edilecek maddi kazancin, gerekli ilaç ve tibbi ekipmanin satin alinmasina ayrilacagini söyledi.



Jabeur, "Ülkemin geçirdigi bu zor günlerde her Tunuslu gibi seyirci kalamam, hepimiz Covid’e karsiyiz ve bu hayirli bir amaç için" dedi.

Tunus Saglik Bakanligi sözcüsü Nisaf Ben Alaya, geçtigimiz persembe günü saglik sisteminin çöktügünü duyurdu. Alaya, yogun bakim ünitelerinin Covid-19 hastalari ile doldugunu, artan vaka ve can kayiplari nedeniyle saglik çalisanlarinin üzerinde asiri bir yük oldugunu aktarmisti.
Kaynak: İHA