Bagcilar Belediyesi'nden TGRT Haber Sunucusu Sevda Türküsev'e Ödül

Bagcilar Belediyesi 15 Temmuz programlarina bu aksam taksicilerin de katildigi özel bir etkinlikle basladi.

Bagcilar Belediyesi'nden TGRT Haber Sunucusu Sevda Türküsev'e Ödül


15 Temmuz hain darbe girisiminin 5. yil dönümünde Bagcilar Belediyesi’nin düzenledigi etkinlikte taksiciler de sahne aldi. Bagcilar Meydan’da bulusan taksiciler önce araçlariyla 15 Temmuz koreografisi olusturdu ardindan konvoy halinde gittikleri Istanbul Emniyet Müdürlügü’ne ve 15 Temmuz Sehitler Aniti’na karanfil birakti. Etkinlik kapsaminda taksi sürücüleri, saglik çalisanlari ve müsterilerine karsi tutumlari nedeniyle ödüllendirildi. Ödül alanlar arasinda 20 yildir taksicilik yapan iki çocuk annesi Ilknur Yilmaz ve aracinda 350 bin TL bulan ve parayi sahibine teslim eden Ilyas Bak da bulunuyor. Programa AK Parti Milletvekili Hasan Turan, Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagrici ve çok sayida yönetici ile taksi dernekleri temsilcileri katildi.

Öte yandan sanat ve medya dünyasinin önde gelen isimleri de programa katilarak 15 Temmuz etkinliklerine destek verdi.

Programda konusan Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagrici, ”Darbeler ülkemizi zayiflatmak isteyen mihraklarin basvurdugu silahlardan biri olmustur. 2002’de Cumhurbaskanimizin liderliginde dönem degismisti. Gezi olaylarinin ardindan devletin içine yuvalanan FETÖ’cülerin 18-25 Aralik girisimleri ve yine akabinde 15 Temmuz hain darbe girisimi kalkismalariydi. Bu ülkede kendilerine göre bir düzen kurmaya kalktilar. Bu millet destansi bir basariya imza atti. Bagcilar’da da birçok noktada Bagcilarli hemserilerimiz nöbet basindaydi. O gece Bagcilarimiz 2 sehit vermisti. 251 sehidimizle birlikte onlari ve 2 bini askin gazimizi de yine minnetle yad ediyoruz” dedi.



Programda gazeteci yazar ve TGRT Haber’de Erol Köse ile birlikte “Bilmediklerimiz” isimli programi sunan Sevda Türküsev de Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagrici’nin elinden ödül aldi. 15 Temmuz’un ve demokrasinin her daim yaninda olmasi nedeniyle ödüle layik görülen Türküsev “Bagcilar küçük bir Türkiye’dir. Bu yüzden Sayin Cumhurbaskanimizin biz hep birlikte Türkiye’yiz sloganinin en güzel örneklerindendir ve 15 Temmuz’da bu meydanlari inlettiniz baskanim. Cemil Meriç’in dedigi gibi bu hilal ile haçin savasidir. Kiyamete kadar bitmeyecek ama biz de Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk milletiyiz ilelebet vatanimiza bayragimiza ezanimiza sahip çikacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA