Yerel Yönetim Reformu 3. Asama Projeleri Ödüllendirildi

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, Ankara’da gerçeklestirilen ‘Belediyeler Arasi Deneyim Paylasiminin Etkinlestirilmesi Çalistayi ve Ödül Töreni’ne katildi. Deneyim paylasim toplantilarina katilan ve Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan uygulanan Tarimsal Tahmin ve Erken Uyari Sistemleri Projesi ile Manisa Örtü Alti Yetistiriciliginin Gelistirilmesi Projesi hakkinda sunumlar yapan Usta’ya ödül töreninde plaket takdim edildi.

Yerel Yönetim Reformu 3. Asama Projeleri Ödüllendirildi
Belediyeler Arasi Deneyim Paylasiminin Etkinlestirilmesi Çalistayi ve Ödül Töreni, Ankara’da gerçeklestirildi.

Çalistay ve ödül törenine Çevre ve Sehircilik Bakanligi Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardimcisi Emrullah Töremen, UNDP Kapsayici Demokratik Yönetisim Portföy Yöneticisi Burcu Miraç Diraor, Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, projede yer alan Büyüksehir Belediyesi ve Ilçe Belediyesi temsilcileri katildi.

Belediyeler Arasi Deneyim Paylasimi toplantilarinda Manisa Büyüksehir Belediyesi projelerinden “Tarimsal Tahmin ve Erken Uyari Sistemleri Projesi” ve “Manisa Örtü Alti Yetistiriciliginin Gelistirilmesi Projesi” hakkinda sunum yapan ve toplantilara katilim saglayan Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta’ya çalismalara verdigi katki nedeni ile plaket takdim edildi. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde kirsal kalkinmanin saglanmasi amaciyla çalismalarin devam ettigini dile getiren Usta, “Bilgi paylasildikça artan bir hazinedir. Bu süreçte diger Büyüksehir ve ilçe belediyeleri ile kendi deneyimlerimizi paylastigimiz gibi diger belediyelerin de deneyimlerini, iyi uygulama örneklerini ve ilgili bilgilerini alip çalismalarimizda faydalaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA