Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Açiklamasi

Partisinin Sakarya’nin Pamukova ilçesinde düzenlenen kongresine katilan Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, “Bu heyecan, bu azim, bu fedakarlik, bu dava suuru oldugu müddetçe önümüzde kimse duramayacaktir. Biz, siz samimi dava erlerinin askiyla, coskusuyla, fedakarliklariyla aynen birinci kirk yilda oldugu gibi ikinci kirk yilda da Milli Görüs’ün zaferine hep birlikte ulasacagiz insallah” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Açiklamasi
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisinin Sakarya’daki il binasinda basin mensuplariyla bir araya geldi. Burada yaptigi basin açiklamasinda Erbakan, Milli Görüs davasindan söz ederek iktidara geldikleri zaman yapacaklari yeniliklerden söz etti. Erbakan, “Yeniden Refah Partisi demek, Milli Görüs demektir. Milli Görüs demek, 52 senedir milletin yüzünü güldüren görüs demektir. Milletin derdiyle dertlenen, milletin derdine derman olan görüs demektir. Ayni 52 sene oldugu gibi bugün de kurtulusun adresi olmaya devam edecektir. Milli Görüs’ün temsilcisi olmaya devam edecektir” dedi.

Ardindan partisinin Pamukova Ilçe Baskanligi 1. Olagan Kongresi’ne katilan Erbakan, kongre merkezi girisinde mesalelerle, salon girisinde de tezahüratlarla karsilandi. Saygi durusu yapilmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan olagan kongre divanin olusturulmasi ile basladi.

Tek listeyle girilen seçimde partinin Pamukova Ilçe Baskani Murat Yildirim oldu. Kongrede de iktidara geldikleri zaman yapacaklari yeniliklerden söz eden Erbakan, siyasette ibadet anlayisiyla ilerleyeceklerini ve milletin refah düzeyini arttiracaklarini söyledi.



"Bu dava suuru oldugu müddetçe önümüzde kimse duramayacaktir"

Erbakan, “Bu heyecan, bu azim, bu fedakarlik, bu dava suuru oldugu müddetçe önümüzde kimse duramayacaktir. Biz, siz samimi dava erlerinin askiyla, coskusuyla, fedakarliklariyla aynen birinci kirk yilda oldugu gibi ikinci kirk yilda da Milli Görüs’ün zaferine hep birlikte ulasacagiz Insallah. Bu ülke, bu millet çok acilar ve sikintilar çekti. Bu ülke, bu millet siyaseti ticaret olarak görenlerden çok çekti. Ancak suandan itibaren, Yeniden Refah Partimizi kurdugumuz günden itibaren bu aziz millete haber veriyoruz. Artik Yeniden Refah var, artik çare var, artik çözüm var ve artik kurtulus yakindir diyoruz. Ilk kirk yilda oldugu gibi ikinci kirk yilda da siyaseti ibadet olarak gören anlayisla, önce imtiyazlilar degil, önce millet anlayisiyla Allah rizasiyla, milletin derdiyle dertlenen, milletin derdine derman olma askiyla siyaset yapan kadrolarla birlikte Yeniden Refah Partisiyle yola çiktik. Cenabi Allah, ikinci kirk yilda da Yeniden Refah Partimizle bu aziz milletimizin yeniden yüzünü güldürmeyi nasip etsin. Sözlerimi, sloganimizla bitiriyorum. Refah gelecek yüzler gülecek, refah gelecek zulüm bitecek insallah. Bir kez daha kiymetli ilçe baskanimiza bugün seçilecek olan delegelerimize de hayirli olsun dileklerimi iletiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA