Sanliurfa'da Çocuklar Yaz Tatilini Spor Kurslarinda Degerlendiriyor

Karaköprü Belediyesi çadir spor merkezinde açtigi basketbol ve tekvando kurslariyla çocuklarin yaz tatilinde hem spor yapmalarini hem de bos zamanlarini degerlendirmelerini sagliyor.

Sanliurfa'da Çocuklar Yaz Tatilini Spor Kurslarinda Degerlendiriyor
Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsaminda çocuklar için açtigi spor kurslariyla çocuklarin bos vakitlerini sporla degerlendirmelerini sagliyor. Karaköprü Belediyesi’nin Çankaya Mahallesinde bulunan çadir spor merkezinde çocuklara yönelik açilan basketbol ve tekvando kurslari yaz aylarinda da devam ediyor. Çocuklarin yaz tatillerini sporla degerlendirmeleri için yaz aylarinda devam edecek olan kurslarda çocuklar hem yaptiklari sporun temel egitimini ögreniyor hem de bos vakitlerini eglenceli bir aktiviteyle dolduruyor. Kendilerine böyle bir imkân saglayan Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’ye tesekkür eden çocuklar yaz tatilinde hem spor yapacaklarini hem de egleneceklerini dile getirdiler.

Ayrica Dogukent Mahallesinde bulunan spor kompleksinde de basketbol kursu devam ederken, kurslara katilmak isteyen ögrenciler Çankaya Mahallesinde bulunan Karaköprü Belediyesi Çadir Spor Merkezinde basvuruda bulunabilirler.
Kaynak: İHA