MATSO Meclis Salonuna Ahmet Boztas'in Ismi Verildi

MATSO Haziran Ayi Olagan Meclis Toplantisinda, MATSO Meclis Toplanti Salonunun ismi oy birligi ile “MATSO Ahmet Boztas meclis salonu” olarak degistirilmesi yönünde karar alindi.

MATSO Meclis Salonuna Ahmet Boztas'in Ismi Verildi


Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO) Haziran Ayi Olagan Meclis Toplantisi, gerçeklestirildi.

Meclis Baskani Ömer Kasapoglu baskanliginda MATSO Meclis Salonunda gerçeklestirilen toplantinin açilisinda Covid -19 nedeniyle hayatini 4 Mayis tarihinde kaybeden MATSO Baskani Ahmet Boztas’in anisina onun görev yaptigi 2013-2021 tarihleri arasinda yapilan faaliyetleri anlatan video izlendi. Daha sonra gündem maddelerine geçilerek, MATSO Meclis Toplanti Salonunun ismi oy birligi ile “MATSO Ahmet Boztas meclis salonu” olarak degistirilmesi yönünde karar alindi.

Toplantida konusan MATSO Yönetim Kurulu Baskani Seydi Tahsin Güngör, Merhum Baskan Ahmet Boztas’in yolunda ilerleyerek kaldigi yerden projelerini sürdürdüklerini söyledi.

MATSO olarak ismini yasatmak amaciyla MATSO Meclis Toplanti Salonuna oy birligi ile ismini verdiklerini kaydeden Güngör, “Baskanimiz Manavgat, is dünyasina ve MATSO’ya çok büyük hizmetler yapti. Meclis ve yönetim olarak Baskanimizin biraktigi bayragi kaldigi yerden azimle çalisarak ayni sekilde sürdürecegiz. Basta Covid-19 nedeniyle kaybettigimiz Merhum Baskanimiz Ahmet Boztas olmak üzere Odamizin kurulmasi ve görevleri döneminde büyük emekleri olan ve ahrete irtikal eden Mustafa Ismet Özdemir, Mehmet Necat Inci, Yusuf Altunay ve Hayri Senel’e Allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun” dedi.



Manavgat ekonomisini çesitlendirmek için çaba gösteriyoruz”

Manavgat ekonomisinin çesitlendirilmesi ve güçlendirilmesi yönünde çaba gösterdiklerini belirten Güngör, “Turizmde ürün ve pazar çesitlendirilmesi, tarimda ürün çesitliginin saglanarak ürün yigilmasinin önüne geçilmesi ve nitelikli ve katma degeri yüksek ürün elde edilmesi amaciyla çesitli çalismalar yapacagiz. Sehre ilk fakültenin kurulmasi ve insaatini yapan kurum olmaktan dolayi da mutluyuz. Mevcut fakültelerin tamamlanmasiyla birlikte hayalimiz olan Manavgat Üniversitesinin hayata geçirilmesi ve Merhum Ahmet Boztas baskanimizin koymus oldugu 10 yilda 25 bin ögrenci hedefine ulasmak için çalisacagiz” dedi.



Merhum Baskan Ahmet Boztas’in yapmis oldugu hizmetlerin üzerine koyarak çalismalar yapacaklarini ifade eden Güngör, Yönetim, Meclis ve Oda organlari ile birlikte is dünyasina ve Manavgat’a güzel hizmetler yapacaklarini söyledi.

Güngör, üyelere yönelik pazarlama satis markalasma E- ticaret, ihracat, personel egitimleri noktasinda yol gösterici çalismalarda bulunacaklarini kaydetti.

Kaynak: İHA