Koçtas Insan Kaynaklari Direktörlügü Görevine Eris Aslan Getirildi

Koçtas'ta Insan Kaynaklari ve Endüstri Iliskileri Direktörlügü'ne, Koç Holding sirketlerinde üstlendigi basarili görevlerle alaninda tecrübeli bir isim olan Eris Aslan atandi.

Koçtas'tan yapilan açiklamaya göre, Eris Aslan, Koçtas'in, IK politika ve stratejilerinin uygulanmasindan sorumlu olacak.

Uzun yillardir Koç Holding bünyesinde endüstri iliskileri yöneticisi olarak çalisan Aslan, Koçtas'in insan kaynaklari stratejilerini hayata geçirmek üzere temmuz ayi itibariyla yeni görevine basladi.

ODTÜ Endüstri Mühendisligi lisansinin ardindan Koç Üniversitesi'nde Yöneticiler Için Isletme yüksek lisansini (Executive MBA) tamamlayan Aslan, 2007-2009'da Ford Otomotiv Sanayi AS'de sirasiyla endüstri mühendisi ve insan kaynaklari ekip lideri olarak görev yapti.

2012-2014'te Bosch Türkiye bünyesinde insan kaynaklari uzmani olarak görev alan Aslan, 2014'te Aygaz'da insan kaynaklari yöneticisi, 2016 yilindan itibaren de Koç Holding bünyesinde endüstri iliskileri yöneticisi görevlerini yürüttü.

Açiklamada görüslerine yer verilen Koçtas Insan Kaynaklari Direktörü Eris Aslan, Koçtas ekibine katilmaktan heyecan duydugunu aktararak, sunlari kaydetti:

"Koçtas; dijital dönüsüme yaptigi yatirimlar, hiz verdigi magazalasma stratejisi, sundugu ürünler, çözüm önerileri ve hizmetlerle müsteri memnuniyetini en üst seviyede tutarken en büyük gücü olan insan kaynagina da çok ciddi yatirimlar yapan bir sirket. Koçtas, çevik kültür dönüsümünü ana odaginda konumlandirarak Koç Toplulugu'nun bu alandaki dönüsümüne de ivme kazandiran sirketlerin basinda geliyor. Gelecek dönem stratejilerimizi de en büyük gücümüz olan çalisma arkadaslarimizi odagimiza alarak artan bir motivasyonla planlamayi ve uygulamayi sürdürecegiz."

Kaynak: AA