Izmit'in Yerel Sanatçisi 100.Yil Performansiyla Costurdu

Izmit Belediyesinin 100. yil etkinliklerinde sahne alan Izmitli sanatçi Gül Özgüner Altin, seslendirdigi sarkilarla, vatandaslarin cosku dolu anlar yasamasina katki sundu.

Izmit'in Yerel Sanatçisi 100.Yil Performansiyla Costurdu
Izmit’in düsman isgalinden kurtulusunun 100. yilina özel birbirinden renkli etkinlik ve konserlere imzasini atan Izmit Belediyesi, etkinliklerin üçüncü gününde Izmit’in yerel degeri ile kurtulus coskusunu sürdürdü. Kent Meydaninda vatandaslarla bulusan yerel sanatçi Gül Özgüner Altin, sahne performansiyla izleyenleri kendine hayran birakti. Programa Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, Baskan Yardimcilari Nurettin Bulut ile Dilek Yalçin, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Konserde söz alarak vatandaslara seslenen Baskan Hürriyet, “100. yil coskusuna yakisir bir sanatçimizla beraberiz. Güzel Izmit’imizin kurtulus etkinliklerinde birbirinden güzel etkinliklerle, birbirinden degerli sanatçilarimizla bir aradayiz. Kurtulus etkinliklerimizle vatandaslarimizi bir nebze de olsa pandeminin agir kosullarindan çikarmak istedik. Etkinliklerimize yarindan itibaren 4 gün boyunca Sarisu Kampinda devam edecegiz” dedi.

Vatandaslarin doyasiya eglendigi konserde Baskan Hürriyet, Gül Özgüner Altin’a Kocaelispor formasi ve plaket takdim etti.
Kaynak: İHA