GESIFED'in 5 Üyesi Federasyon Yönetimine Girdi

Güney Ege Sanayi ve Is Dünyasi Federasyonu (GESIFED), Denizli, Aydin ve Mugla’daki is dünyasi derneklerini en iyi sekilde temsil ettiklerini ve bunun sonucu olarak 5 üyelerinin federasyon yönetiminde yer aldigini belirtti.

GESIFED'in 5 Üyesi Federasyon Yönetimine Girdi
GESIFED Baskani Oktay İçel ile GESIFED delegeleri; Denizli, Aydin ve Mugla is dünyasi derneklerini federasyonun genel kurulunda temsil etti. Genel kurulda GESIFED Baskani Oktay İçel ile GESIFED Baskan Yardimcisi ve DEGIAD Baskani Hakan Urhan asil yönetim kurulu üyeligine, GESIFED Geçmis Dönem Baskani Ahmet Yavuzçehre ile BESIAD Baskani Engin Ali Kaplan yedek yönetim kurulu üyeligine, GESIFED Geçmis Dönem Baskani Gültekin Okay Salgar ise yüksek danisma kurulu üyeligine seçildi.

GESIFED Baskani Oktay İçel, yaptigi açiklamada; “Denizli, Aydin ve Mugla’daki is dünyasi derneklerinin çati kurumu olan GESIFED olarak, Genel Kurulda bölgemizi en iyi sekilde temsil ettik. Daha önce yönetim kurulunda bir is insani ile temsil edilen GESIFED, federasyonun yeni döneminde asil yönetim kurulunda iki is insani, yedek yönetim kurulunda iki is insani temsil ediliyor. Ayrica Istisare Kurulu’nda da bir üyemiz ile variz. Toplamda 5 is insanin yer almasinin mutlulugunu yasiyoruz. Bu sonuç GESIFED’in ne kadar önemli bir federasyon oldugunun göstergesi. Federasyonun yönetim kurulundaki tüm arkadaslarimla ülkemiz için var gücümüzle çalisacagimiza hiç bir süphem yok. GESIFED Ailesi olarak federasyondaki etkin varligimizi bu dönemde daha da hissettirmek, yönetimimiz olarak bizim görevimiz olacaktir. Genel kurul sonucunda almis oldugumuz görev neticesinde bundan sonra sadece sehrimiz için degil, bölgemiz ve ülkemiz için de görev yapma sorumlulugu üzerimizde. Sehrimizi ve bölgemizi en etkin sekilde Türk is dünyasinda temsil edecegimiz için mutlu ve gururluyum. GESIFED’in adi bundan sonra tüm ülke sathinda çok daha fazla duyulacak” dedi.

Kaynak: İHA