Emet Termal Otel, Yeni Dönemde Hizmet Vermeye Basladi

Kütahya’nin Emet ilçesindeki Termal Resort Spa Isletmesi’nin, bugün itibari ile müsterilerine tam kapasite ile hizmet vermeye basladigi bildirildi.

Emet Termal Otel, Yeni Dönemde Hizmet Vermeye Basladi
Salginla mücadele kapsaminda hazirlanan Içisleri Bakanligi genelgesiyle faaliyetlerine ara verilen tesisler, normallesme dönemiyle birlikte yeniden müsterileriyle bulustu.

Emet Termal Resort Spa Isletmesi Müdürü Ramazan Sezer, yaptigi açiklamada, ’’Bugün 1 Temmuz itibari ile hamam, havuz, yosun havuzu gibi sicak ve soguk havuzlarimizi tamamen açiyoruz. Tesisimiz suan itibari ile yüzde 75 doluluk oranina ulasmis bulunmaktadir. Tesisimizde temizlik, maske ve mesafe kurallarina tam anlamiyla uyuyoruz ve uymaya da devam edecegiz. Bütün misafirlerimiz girislerinde mutlaka HES kodlarini alarak, gerekli saglik arastirmalarini yaptiktan sonra, tüm misafirlerimizi tesisimize kabul ediyoruz. Lobide ve restorantta mutlaka mesafe kurallarina uyuyoruz. Maskesiz hiç bir sekilde misafirlerimizin dolasmasina izin vermiyoruz. Otelimiz bünyesinde bulunan basketbol, voleybol, hentbol sahasi ve aqua park gibi alanlarin da açilmasi ile beraber bütün gençlerimizi buraya davet ediyorum. 2021 yilinda, Temmuz ayinda gençlerden gelen rezervasyonumuz çok daha fazla oldu. Yasaklarin kalkmasiyla beraber daha fazla geçlerimizin buraya gelmesini bekliyorum. Temmuz ayi içerisinde Kurban Bayrami var. Kurban Bayrami ile ilgili doluluk oranimiz bugün itibari ile yüzde 85 civarinda. Insallah tüm tesislerimizin açilmasi ile beraber botanik bahçesinin içerisinde bulunan bu tesisimize bütün misafirlerimizi bekliyorum’’ diye konustu.

Oteldeki bir çok sosyal tesisin yenilendigini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA