Asfalt Yarildi, Lüks Cip Içine Düstü, O Anlar Saniye Saniye Güvenlik Kamerasina Yansidi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde caddeden geçen ana isale hatti patladi. Patlamayla olusan çukura düsen cip içerisindeki 2 kisi vatandaslar tarafindan kurtarildi. Suyun patlama ani ve çukurun içerisinde kalan aracin o anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.

Asfalt Yarildi, Lüks Cip Içine Düstü, O Anlar Saniye Saniye Güvenlik Kamerasina Yansidi
Akyarlar Mahallesi’nde ana isale hattinda patlak meydana geldi. Patlaktan çikan tonlarca su caddeye akti. Suyun tazyikiyle asfalt yarildi, 2 metre genisliginde çukur açildi. O esnada yoldan geçen bir cip çukura düstü. Araç içerisinden çikmakta zorlanan 2 kisi, çevredeki vatandaslarin yardimiyla çikarildi. Çukura düsen araç, halatla çekilerek kurtarilmaya çalisildi. Cipin bir bölümü çukurdan çikarildi. Hatta giden suyun kesilmesinin ardindan araç mahsur kaldigi yerden kurtarildi. Belediye ekiplerince patlagin oldugu noktada çalisma baslatildi. Patlak nedeniyle Akyarlar Mahallesi’nde su kesintisinin yasanacagi bildirildi.

Öte yandan, isale hatti patlamasi sonrasi yasananlar güvenlik kameralarina yansidi.

Araçta bulunan Mehmet Baran Örz, o anlari anlatti. Örz, “Yoldan geçiyorduk annemle. Annem köseden geçerken sular fiskirmaya basladi.

Selale gibiydi. Selaleden sonra köseden bir delik olustu. Sonra o açilmaya basladi kendi kendine. Yardim etmeselerdi orada kalacaktik” dedi.

Kaynak: İHA