Ahi Esnafi Masa Tenisi Turnuvasinda Karsilasti

Kirsehir’de 2021 Ahi Evran Yili Etkinlikleri kapsaminda esnaflar arasinda masa tenisi turnuvasi yapildi. Turnuva sonrasi ilk 3’e giren ’esnaf sporculara’ madalya takildi.

Ahi Esnafi Masa Tenisi Turnuvasinda Karsilasti
2021 Ahi Evran Yili etkinlikleri kapsaminda Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Kirsehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi, Kirsehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Kirsehir Ticaret ve Sanayi Odasi sponsorlugunda esnaflar arasi masa tenisi turnuvasi düzenlendi.

Yeralti Çarsisi’nda gerçeklestirilen masa tenisi turnuvasinda 10 esnaf 5 grup halinde yaristi. Turnuvanin 3.’sü Erkan Yüzügüllü, 2.’si Emel Ersin olurken kazanan isim Ali Atik oldu. Ilk 3’e giren esnaflara madalya takilirken katilim saglayan esnaflara hediyeler verildi.

Turnuvadan keyif aldigini belirten esnaf Ali Atik, “Çok mutlu olduk ve çok eglendik. Esnaf Odalari, Ticaret ve Sanayi Odasi ve Gençlik Spor Il Müdürlügü’ne böyle bir organizasyon yaptiklari için tesekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonlarin insanlara daha fazla ulasmasini istiyoruz” dedi.

Kirsehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Bahamettin Öztürk ise, “2021 yilinin Ahi Evran Yili olmasi dolayisiyla ahiligin merkezi Kirsehir’de bu tür etkinlikler devam edecek. Esnaflarimizin da faydalanabilecegi sosyal ve kültürel etkinliklerle beraber Ahilik Haftasi’na dogru ilerliyoruz. Insallah bu yilki Ahilik Bayramimiz daha görkemli geçecek. Esnaflarimizin memnun sekilde Ahilik Haftasi’ni geçirmeleri için elimizden geleni yapacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA