Tut Ilçesinde Köy Muhtarlariyla Istisare Toplantisi

Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, Tut ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek yapilan hizmetler ve talepler konusunda istisarede bulundu.

Tut Ilçesinde Köy Muhtarlariyla Istisare Toplantisi
Tut Kaymakami Muhammet Turgay, Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, Meclis Üyeleri Mustafa Saman, Temel Büyükboga ve AK Parti Tut Ilçe Baskani Ali Korkmaz, köy muhtarlari ile bir araya gelerek istisare toplantisi yapildi.

Adiyaman Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, Il Özel Idare Müdürlügünün çalismalari ile ilgili ziyaret ettigi Tut ilçesinde köy muhtarlari ile bir araya geldi. Muhtarlar ile toplantisinin öncesinde Baskan Mehmet Can Erdogan, Meclis Üyeleri Mustafa Saman, Temel Büyükboga ve AK Parti Tut Ilçe Baskani Ali Korkmaz ile birlikte Tut Kaymakami Muhammet Turgay’i ziyaret etti.

Kaymakam Turgay ile yapilan çalismalar hakkinda fikir alisverisinde bulunan Baskan Erdogan daha sonra, Kaymakamlik tarafindan çalismalari yürütülen yayla evleri olarak yapilan Tas Evlerdeki çevre düzenlemesini yerinde inceledi.

Baskan Erdogan, yayla turizmi konusunda önemli bir nokta olan Tut ilçesinde yapilan tas evlerin çevre düzenlemesinin bitirilmesiyle birlikte ciddi manada turist akininin olacagini, yazin sicaginda insanlarin hava sicakligi düsük Tut ilçesini tercih edecegini söyledi.



Daha sonra Kaymakam Muhammet Turgay ile birlikte Tut Kaymakamligi Aile Destek Merkezi ziyaret edildi. Burada kadinlara verilen kurslar ve elde edilen ürünler ile ilgili Baskan Erdogan, bilgi aldi.

Çanakçi’da köy muhtarlari ile bir araya gelen Kaymakam Turgay, Baskan Erdogan ve beraberindekiler, köylerdeki çalismalar, eksiklikler ve çözüm önerileri konusunda konustu.

Muhtarlar köylerindeki eksiklikleri dile getirirken, Baskan Erdogan eksikliklerin giderilmesi ve yapilacak çalismalardan bahsetti.

Burada konusan Baskan Erdogan, “Tut ilçemizde 14 köy, 6 mezramiz var. Köylerimizde alt yapi ve üst yapi eksikliklerimiz neredeyse yok denecek kadar az. Eksik olan yerlerimizle ilgili çalismalarimiz sürüyor. Alt yapisi olmayan bir mezramiz var. Su ana kadar Tut ilçemizde 162 bin metrekare tas dösendi. Bu yilda 38 bin metrekare dösenecek. Köylerimize hizmet yapmaz bizleri mutlu ediyor. Cumhurbaskanimiz Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’in dedigi gibi biz sizlere hizmetkar olmaya geldik. Sehirde ne varsa köylerde de o olsun istiyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde köylerimiz son yillarda önemli bir gelisme kaydetti.

Mutlaka eksikliklerimiz vardir. Insallah bunlari da en kisa sürede giderecegiz” dedi.

Kaynak: İHA