Polis Kendisine Biçakla Saldiran Süpheliyi Vurarak Etkisiz Hale Getirdi

Denizli’de park halindeki araçlarin lastiklerini kesen süpheli, kendisini sakinlestirmek isteyen polise biçakla saldirdi. Kendini korumak isteyen polis ise sahsi silahla bacagindan vurarak etkisiz hale getirdi.

Polis Kendisine Biçakla Saldiran Süpheliyi Vurarak Etkisiz Hale Getirdi
Olay, Pamukkale ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; aksam saatlerinde alkollü oldugu belirtilen Kerem Güngör, park halinde 9 aracin lastiklerini patlatarak dikiz aynalarini kirdi. Bu sirada nara atarak ilerleyen Güngör’ü gören çevredeki vatandaslar ise araçlarina zarar veren sahsi sokaktan uzaklastirmak istedi. Vatandaslarin sesini duyarak evinden çikan komiser yardimcisi F.A., alkollü Güngör’ü sakinlestirmek için yanina gitti. Burada komiser yardimcisi F.A.’nin tüm uyarilarini dikkate almayan Güngör, araçlarin lastiklerini kestigi ekmek biçagi ile komiser yardimcisi F.A.’ya saldirmak istedi. Kendisini ve çevrede bulunan vatandaslari korumak isteyen F.A., Güngör’ün bacagindan vurarak etkisiz hale getirdi.

Olayin ardindan bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri yarali olan sahsi, ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldirirken, komiser yardimcisi F.A. ise polis merkezine götürüldü. Hastaneye kaldirilan sahsin saglik durumunun ise iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA