Osmaniye Valisi Her Hafta Bir Eve Konuk Oluyor

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, geleneksel hale getirilen ev ziyaretlerinde konuk oldugu ailenin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Osmaniye Valisi Her Hafta Bir Eve Konuk Oluyor
Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, göreve basladigi ilk zamanlardan itibaren geleneksel hale getirdigi ev ziyaretlerini sürdürüyor. Bu hafta iki çocuklu bir aileye misafir olan Yilmaz, ailenin sorun ve isteklerini dinliyor. Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Aykut Bulut’unda eslik ettigi aile ziyaretlerinde çocuklarla da yakindan ilgilenen Vali Yilmaz, çocuklara çesitli hediyeler vermeyi de ihmal etmiyor.

Ziyaretinin ardindan açiklama yapan Vali Erdinç Yilmaz, “Her hafta vatandaslarimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Vatandaslarimizin evlerine misafir oluyor ve onlarla sohbet ediyoruz. Sohbetimiz sirasinda vatandaslarimizin bize ilettikleri bir sorunlari ya da talepleri varsa yardimci olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandasimizin yanindayiz.” diye konustu.

Vali Erdinç Yilmaz’i evlerinde konuk etmekten mutluluk duyduklarini dile getiren aile üyeleri ise ziyaretlerinden dolayi Vali Yilmaz’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA