MHP Eski Ilçe Baskani Özkanca Son Yolculuguna Ugurlandi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde MHP Ilçe Baskanligi görevini uzun yillar yapan ve yakalandigi hastalik nedeniyle dün hayatini kaybeden Mehmet Özkanca düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuguna ugurlandi.

MHP Eski Ilçe Baskani Özkanca Son Yolculuguna Ugurlandi
Yakalandigi kanser hastaligi nedeniyle uzun yillardir mücadele eden MHP Kdz. Eregli eski ilçe baskanlarindan Mehmet Özkanca dün Ankara’da vefat etti. Ülkücü harekete uzun yillar hizmet eden Mehmet Özkanca için bu gün Sehit Vefa Karakurdu Beyçayiri Stadi’nda cenaze töreni düzenlendi.

Özkanca alinan helallik, kilinan cenaze namazi ve yapilan dualarin ardindan Sehir Mezarligi’na defnedildi. Özkanca’nin cenaze törenine Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik, MHP Zonguldak Il Baskani Varol Demirköse, MHP Kdz. Eregli ilçe Baskani Rahman Demirtürk, Kdz. Eregli Belediyesi Önceki Dönem Baskanlarindan Murat Sesli, Türk Egitim Sen Zonguldak Il Temsilcisi Sahin Ören, çok sayida MHP’li eski ve yeni yöneticiler, ülkücüler, siyasi parti ve STK temsilcileri katildi.

Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik, Mehmet Özkanca’nin Eregli’ye hizmetleri geçmis çok degerli bir insan oldugunu belirterek vefatindan duydugu üzüntüyü dile getirdi. Posbiyik konusmasinda “Canimiz, cigerimizdi. Benim dava arkadasimdi. Bizim ortak davamiz Eregli’ydi. Her zaman birbirimize destek verdik. Eregli onu unutmayacak. Çünkü Eregli’nin ekonomik, sosyal, kültürel hayatinda çok büyük faydalari olmustur. Allah onu nur içerisinde yatirsin” dedi.

MHP Zonguldak Il Baskani Varol Demirköse konusmasinda su ifadelere yer verdi: “Mekani cennet olsun, rahmeti bol olsun. Degerli büyügümüz dava arkadasimiz agabeyimiz, teskilatimiza uzun yillar emek sarf etmistir. Hakki ile görev yapmistir. Cenabi Allah herkese onun gibi sahadet nasip etsin. Kendisi bizim camiamiza inkar edilemez hizmetler vermistir. Allah ondan razi olsun”.

Mehmet Özkanca’yi kelimeler ile anlatmanin zor oldugunu söyleyen Kdz. Eregli Belediyesi Önceki Dönem Baskanlarindan Murat Sesli, Özkanca’nin ülkücü camiaya hizmetlerinin çok oldugunu ve ilçe baskanligini da basarili bir sekilde yaptigini, Özkanca’nin ölümünün kendisini çok sarstigini söyledi.



Özkanca’nin adina siyasi olarak üstlerine düseni yapacaklarina dikkat çeken MHP Kdz. Eregli Ilçe Baskani Rahman Demirtürk, yaptigi islerin güzel ve dogru oldugunu düsünen ilçe baskanlarindan birisi oldugunu belirterek, ülkücü camiaya bassagligi diledi

16 yil ayni zorluklarla mücadele ettiklerini söyleyen Türk Egitim Sen Zonguldak Il Temsilcisi Sahin Ören, “Bize agabeylik yapti. Ondan çok sey ögrendik mekani cennet olsun. Güzel izler birakti. Insan belik kisa dönem yasiyor ama ne kadar hos bir seda birakmis. Cenazesi de sanina yakisir oldu” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA