Kamu Çalisanlari Dogada Spor Etkinliklerinde Bulusuyor

Sehitkamil Belediyesi, Anne-Çocuk ve Baba-Çocuk Kamplari ile kamu çalisanlarini, çocuklariyla birlikte dogada spor ve birbirinden eglenceli etkinliklerde bulusturuyor. Kampta gerçeklestirilen faaliyetler, aile içi iletisimin güçlenmesine büyük katki sagliyor.

Kamu Çalisanlari Dogada Spor Etkinliklerinde Bulusuyor
Dogada Spor Etkinlikleri ile pandemi döneminde yüzlerce aileyi saglik ve spor dolu etkinliklerle bir araya getiren Sehitkamil Belediyesi, katilimci gruplara göre farklilik gösteren kamp programlari arasinda bugüne kadar büyük ilgiyle karsilanan Anne-Çocuk ve Baba-Çocuk Kamplarinda kamu çalisanlarini da misafir ediyor. Sehitkamil Belediyesi Gençlik Kampina konuk olan Il Tarim ve Orman Müdürlügü çalisani anneler, çocuklariyla birlikte katildiklari doga yürüyüsü, zipline, ip parkuru, tirmanma duvari ve paintball etkinliklerinde eglenceli zamanlar geçirdiler.

"Mesai arkadaslarim adina tesekkür ediyorum"

Gerçeklestirilen etkinliklerin ardindan degerlendirmelerde bulunan Gaziantep Il Tarim ve Orman Müdürü Mehmet Karayilan, anne-çocuk kampinin kurum çalismalarina büyük bir moral oldugunu dile getirdi. Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ve kamp çalisanlarina misafirperverliklerinden dolayi tesekkür eden Il Müdürü Karayilan, “Sehitkamil Belediyemiz, doga ile iç içe bir ortamda kurum çalismalarimizi sportif faaliyetler ve eglenceli etkinliklerde bir araya getirdi. Mesai arkadaslarimiz pandeminin olumsuz etkinliklerden siyrilarak anne-çocuk kampi etkinliginde adeta moral depoladilar. Kamp alaninda her bir ayrinti titizlikle planlanmis. Ben basta Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na, degerli ekip arkadaslarina, Gençlik Kampi çalisanlarina misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyorum” degerlendirmesinde bulundu.

"Aile içi iletisimin güçlenmesine olanak sagliyor"

Gençlik Kampinda gerçeklestirilen faaliyetlerin bireyleri teknoloji kullaniminin negatif etkilerinden uzak kaldiklarini ifade eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziantep Il Tarim ve Orman Müdürlügü personellerinin katilimiyla gerçeklestirilen kamp programina yaptigi ziyaretin ardindan yaptigi açiklamada, “Gençlik Kampimizda gerçeklestirilen Anne-Çocuk ve Baba-Çocuk Kamplari, vatandaslarimizdan büyük ilgi görüyor. Çalismalarin kapsamini genisleterek kamu kurumlarimizin degerli çalisanlarina yönelik bir planlama yaptik. Gaziantep Il Tarim ve Orman Müdürlügünde görevli anneleri çocuklariyla birlikte kamp faaliyetlerinde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Kisa bir süre içinde insallah Baba-Çocuk Kampini da gerçeklestirecegiz. Dogada Spor Etkinlikleri ve kamp alanimizda gerçeklestirilen tüm faaliyetler, bireyleri teknoloji kullaniminin negatif etkilerinden uzak tutuyor. Aile içi iletisimin güçlenmesine olanak sagliyor. Kamp faaliyetlerinde emegi geçen herkese yürekten tesekkür ediyor, Gençlik Kampina misafir olan tüm misafirlerimize iyi eglenceler diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA