Ipsala'da Kovid-19 Vaka Sayilarinin Sifirlandigini Açiklayan Kaymakamdan 'Rehavete Kapilmayalim' Uyarisi

Edirne'nin Ipsala ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastasi ve vakasinin kalmadigi bildirildi.

Ipsala Kaymakami Ekrem Güngör, yaptigi yazili açiklamada, ilçede vaka sayilarinin zirve yaptigi dönemde baslatilan "Ipsala'da Salgini Bitirme Seferberligi"nin sonuç verdigini belirtti.

Salginla mücadelede denetim ve hijyen ekiplerinin fedakarca çalistigini, herkesin üzerine düsen görevi yaptigini vurgulayan Güngör, Vali Ekrem Canalp basta olmak üzere bu mücadeleye destek veren herkese tesekkür etti.

Rehavete kapilmadan salgin kurallarina titizlikle uyulmaya devam edilmesi gerektigini vurgulayan Güngör sunlari kaydetti:

"Vaka sayilarimiz hizla düstü. Çok sükür ilçemizde hasta ve vaka sayilarimiz sifir oldu. Kendi sagligimiz, sevdiklerimizin ve toplum sagligi için, yeni acilar yasamamak için salgin kurallarina titizlikle uymaya devam edilmesini rica ediyoruz.

Ipsalali hemserilerimizin salgin ülkemizde, tüm dünyada son bulana kadar rehavete kapilmadan bu dikkati ve özeni göstermeye devam edecegine ve bu basariyi sürdürecegine gönülden inaniyoruz. Salginin ilçemiz, ülkemiz ve tüm dünyada bitmesi temennisiyle tüm hastalarimiza acil sifalar, kaybettigimiz vatandaslarimiza ise Allah’tan rahmet diliyorum."

Kaynak: AA