Güneydogu Avrupa Ülkelerinin Spordan Sorumlu Bakanlari, Vodafone Park'i Ziyaret Etti

Güneydogu Avrupa ülkelerinin spordan sorumlu bakanlari, Vodafone Park'ta agirlandi.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, Güneydogu Avrupa Isbirligi Süreci Birinci Gençlik ve Spordan Sorumlu Bakanlar Toplantisi için Türkiye'de bulunan isimleri Vodafone Park'ta konuk etti.

Etkinlikte, Moldova Egitim, Kültür ve Arastirma Bakani Lilia Pogolsa, Karadag Egitim, Bilim, Kültür ve Spor Bakani Vesna Bratic, Bulgaristan Gençlik ve Spor Bakani Andrey Kuzmanov, Bosna Hersek Sivil Isler Bakani Ankica Gudeljevic, Yunanistan Kültür ve Spor Bakan Yardimcisi Eleftherios Avgenakis, Kosova Kültür, Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Daulina Osmani, Arnavutluk Egitim, Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Kostandin Shkurti, Romanya Devlet Spor Dairesi Sekreteri Csongor Oltean ile Hirvatistan Devlet Spor Dairesi Sekreteri Tomislav Druzak yer aldi.

Besiktas JK Müzesi'ni ziyaret eden konuk yetkililer, daha sonra Vodafone Park'i gezdi ve basin toplanti salonunda stadin yapim asamalarini anlatan tanitim filmini izledi.

Ahmet Nur Çebi, ziyarette, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile konuk yetkililere isimlerinin yazili oldugu Besiktas formasi hediye etti.

Kaynak: AA