Büyüksehir Itfaiyesi'nden Termal Kamerali Müdahale

Kayseri Büyüksehir Belediyesi itfaiye ekipleri, bir evde çikan yanginda ortam sicakligini ve yanginin merkez noktasini termal kamera ile belirleyip kisa sürede müdahalede bulundu.

Büyüksehir Itfaiyesi'nden Termal Kamerali Müdahale
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatiyla son teknolojik malzemeler ile donatilan itfaiye ekipleri, kentteki olaylara aninda müdahale ediyor.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri, Ugurevler Mahallesi 279. Sokak No:39 adresinde yangin ihbarini aldiktan kisa süre sonra bölgeye gitti.

Çocuklarin ates ile oynamasi sonucu bina kömürlügünde çikan yangin ekipler tarafindan söndürüldü. Dumanlar içerisinde kalan kömürlükte, yanginda ortam sicakligini ve yanginin merkez noktasini termal kamera ile belirleyen itfaiye ekipleri, kisa sürede yangina müdahalede bulunarak, yangini büyümeden söndürdü.

BÜYÜKSEHIR ITFAIYE, BÜYÜKKILIÇ’IN TALIMATIYLA DAHA DA GÜÇLÜ

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatiyla daha da güçlendirilen Büyüksehir Itfaiye Teskilati, 16 istasyon, 53 araç ve 258 personel ile yangin ve diger olaylara daha etkili ve güvenli bir sekilde müdahale edebilirken, yangin ve dogal afetlerin yani sira, tehlikeye düsmüs tüm canlilarin canlarini korumak ve kurtarmak için görevini basariyla sürdürüyor.
Kaynak: İHA