Kilis Valisi Soytürk Ve AK Parti Kilis Milletvekili Dülger'den Ramazan Bayramı Mesajı

Kilis Valisi Recep Soytürk ve AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Soytürk mesajında, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramı'na kavuşacak olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Vatandaşların bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için her türlü tedbirin alındığına dikkati çeken Soytürk, şunları kaydetti:

"Bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara ve güzide ilimizin asayiş ve huzurunun sağlanmasına katkıda bulunan duyarlı vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bayramın, İslam aleminin ve aziz milletimizin sevinç ve kardeşliğine vesile olması temennisiyle özellikle geçirdiğimiz süreç içerisinde ilimizde görev yapan başta sağlık personellerimiz ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere adli, askeri ve sivil erkanın, tüm kamu personelinin, vatani görevini yapan askerlerimizin, özel sektör yönetici ve çalışanlarımızın, basın mensuplarımızın ve saygıdeğer Kilis halkının bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum."

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger de ibadet ve iyiliklerle geçirilen bir ayın kalplere ve hayata getirdiği huzur ve bereketi yaşadıklarını kaydetti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Ramazan Bayramı'nın evlerde geçirileceğini anımsatan Dülger, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Fakat tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen Kovid-19 salgını sebebiyle bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Bu salgın sürecinde insanlık ailesi olarak zorlu bir imtihandan geçiyoruz. Millet olarak nice zorlukları birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla aştık. Yaşadığımız bu günleri de tedbir ve tevekkülle, istişare ve sağlam bilgiyle, sağduyu ve basiretle, ilimle, bilgiyle, hikmetle, sabır ve dua ile atlatacağız inşallah. Geleceğe ümit ve güvenle baktığımız bu güzel bayram gününde sorumluluklarımızın bilincinde olarak, sosyal mesafe kurallarına, tavsiyelere ve tedbirlere titizlikle uyararak, yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim araçlarıyla da olsa ulaşacağınıza ve bu mutluluğu paylaşacağınıza inanıyorum. Değerli Kilis halkımızın, milletimizin bu musibetten kurtulması için canla başla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımızın ülkemizde ve yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın tüm İslam aleminin, Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum."

Kaynak: AA