Pazaryeri'nde 'Kahve Tadinda Satirlar' Kitap Kahve Projesi

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan desteklenen "Kahve Tadinda Satirlar" projesinin tanitimi yapildi.



Gençlerin kisisel gelisimlerine katkida bulunmak amaciyla Esentepe Cami Dernegi, Gençlik Merkezi ve Sehit Zafer Koyuncu Imam Hatip Ortaokulu'nun isbirligiyle baslatilan projenin tanitim toplantisi, Pazaryeri Gençlik ve Spor Merkezi Salonu'nda düzenlendi.

Projede, yaslilarla bulusma, onlarin hayat tecrübelerinden yararlanma, okçuluk, doga ve çevre temizligi, köy ziyaretleri, taninmis yazarlarla imza günleri, bagimlilik seminerleri, yurt gezileri, siir dinletileri, kitap okuma, resim ve uzay incelemeleri gibi çalismalar yapilacak.

Toplantida konusan Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir ve Belediye Baskani Zekiye Tekin, ilçede gençlere yönelik yapilacak tüm faaliyetlere her türlü destegi saglayacaklarini belirterek, tüm gençleri gençlik merkezlerinden yaralanmalari için davet etti.

Toplantiya, Pazaryeri ve Gölpazari Ilçe gençlik merkezlerinin müdürleri ve okul müdürleri ile gençler katildi.

Projeyle gençlerin zihinsel, bilissel, ruhsal ve manevi yönlerden kendilerini gelistirebilmeleri, çevrelerini daha iyi taniyabilmeleri, önemli isler basarmis ülke çapinda taninan kisilerle tanisip onlarin hayat öykülerinden ilham alabilmeleri, tarihi yerleri gezip geçmislerini ögrenebilmeleri, bilimsel ve teknolojik gelismeleri yakindan takip edebilmelerini amaçlaniyor.

Kaynak: AA