Izmir'de Silahla Gögsünden Vurulan Kisi Yasamini Yitirdi

Izmir’in Buca ilçesinde aralarinda husumet oldugu ileri sürülen iki kisi arasinda çikan silahli kavgada, gögsünden vurularak agir yaralanan kisi kaldirildigi hastanede yasamini yitirirken, olayin ardindan kaçan süpheliyi yakalamak için polis ekiplerince genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.

Izmir'de Silahla Gögsünden Vurulan Kisi Yasamini Yitirdi
Olay, gece saatlerinde Göksu Mahallesi 637/24 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, aralarinda husumet bulunan Adem Yildirim (61) ile Orhan I., sokak ortasinda tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi ile Orhan I., yaninda tasidigi tabanca ile Yildirim’a art arda ates etti. Yakindaki bir binanin kapisina çok sayida mermi isabet ederken, Yildirim ise gögsüne isabet eden mermi ile kanlar içerisinde yere yikildi. Süpheli Orhan I., ise hizla olay yerinden kaçarak kayiplara karisti.

Hastanede yasamini yitirdi

Silahla seslerini duyan çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese çok sayida polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, agir yarali durumdaki Adem Yildirim, olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldirildi. Burada ameliyata alinan yildirim tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak yasamini yitirdi.

Firari süpheliyi yakalamak için çalisma baslatildi

Öte yandan, olay yerinden kaçan O.I.’yi yakalamak için polis ekiplerince genis çapli sorusturma baslatilirken, Orhan I.’nin uyusturucu madde sattigi ve Adem Yildirim’in kendisini ihbar ettigi için aralarinda husumet olustugu ileri sürüldü. Polis tarafindan sorusturmanin titizlikle sürdürüldügü ögrenildi.
Kaynak: İHA