GÜNCELLEME- Karaman'da Uyusturucu Operasyonunda 22 Süpheli Gözaltina Alindi

Adliyeye sevk edilen 4 süpheliden 3'ü tutuklandi, 1 kisi adli kontrol sartiyla saliverildiGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDI VE ADLI SÜREÇ EKLENDI.

GÜNCELLEME- Karaman'da Uyusturucu Operasyonunda 22 Süpheli Gözaltina Alindi
Karaman'da düzenlenen uyusturucu operasyonunda 22 zanli gözaltina alindi.

Karaman Cumhuriyet Bassavciliginca yürütülen sorusturma kapsaminda, kentte uyusturucu ticareti yaptigi ileri sürülen 26 zanli hakkinda yakalama karari çikarildi.

Harekete geçen Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekipleri, belirlenen 20 adrese düzenlenen es zamanli operasyonda, 22 süpheliyi gözaltina aldi. Zanlilarin 2'sinin cezaevinde oldugu belirlendi.

Süphelilerin ev ve is yerlerindeki aramalarda 50 gram eroin, bir miktar sentetik uyusturucu ve hap, 2 tabanca, 4 tüfek, 70 mermi ve uyusturucu satisindan kazanildigi degerlendirilen 5 bin 435 lira ile 675 avro, tarihi eser oldugu degerlendirilen 3 sikke ele geçirildi.

Emniyetteki islemlerinden sonra adliyeye sevk edilen 4 süpheliden Ç.K, N.I. ve Y.S.S. çikarildiklari nöbetçi hakimlikçe tutuklanirken, M.S. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Öte yandan, sorusturma kapsaminda 46 kisi hakkinda da "uyusturucu kullanmak ve bulundurmak" suçundan adli islem yapildigi bildirildi.

Adreslerinde bulunamayan 2 süphelinin yakalanmasina yönelik çalismalar sürüyor.
Kaynak: AA